fredag 26 november 2010

Helg igen.....

Så är det helg igen.Och på söndag är det faktiskt 1:a advent.Tänk vad tiden rusar iväg.Tyckte ju nyss att det slog om och blev november och nu nästa vecka är det redan december.Idag är jag ledig från jobbet så jag har försökt att få lite adventspyntat här hemma.Stakar och stjärnor har tagits fram och jag längtar redan tills jag får tända dem.Det blir så varmt och mysigt när alla jul och adventssaker kommer fram.Jag älskar verkligen julen och allt vad den för med sig.

Idag visar jag er ett julkort som jag gjorde på pysselhäxorna träff för några veckor sedan.papperet kommer frpn 3ndy papir och stämpeln är min alldeles nyinköpta magnoliastämpel.Jag tycker verkligen att den är supersöt.Jag har målat med distresser.På söndag ska jag och maken försöka komma oss till stan för att börjar köpa iallafall några julklappar.Sedan ska jag också besöka min pappa som jag inte hunnit besöka på farsdag ännu.(bättre sent än aldrig)

Hoppas att ni får en trevlig 1:a advent och att ni får lite tid att umgås med era nära och kära.

Kram

4 kommentarer:

  1. Ett vackert kort med en mycket söt stämpel. Önskar dig och de dina en mysig helg. Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Åh så vackert kort och stämpeln är verkligen snygg!
    Hoppas du kan till stan och till din Pappa, hoppas också din 1:a advent blir en skön lugn dag!
    Kram lene

    SvaraRadera
  3. Ååååå vilket vackert kort!! :) Jaa stämpeln är jättefin, jag har den jag med men har inte använt den än, jag har inte haft ork och lust att färglägga i år. :)
    Jag ville bara önska dig en riktigt trevlig 1:a advent. Ha det så bra.
    Kramar från Lena

    SvaraRadera
  4. Flott julekort med en koselig motiv! Kremmerhusene du har laget var også kjempefine.
    Ha en glitende fin dag.

    SvaraRadera