tisdag 9 november 2010

Pysselgumman......

Nu har vi kommit en bra bit in på denna vecka och jag har varit på ikea idag med min kära mamma.Vi hade först tänkt åka imorgon men eftersom de har lovat busväder här då så ändrade vi våra planer.Det blev en del småinköp gjorda .

Eftersom att Nettan nu har i sin blogg en frossa i att visa upp alla de möjliga alster med pysselgummans superfina julpapper så bjuder jag er på ett av de julkort som jag har gjort med just de papperna.Jag måste säga att jag verkligen älskar dessa underbara julpapperTycker också om att färgerna går i vinrött och beige.Det här kortet är gjort i en lite enklare modell och går snabbt att göra.När man har några julkort att göra och när man nu hållit på ett tag med julpapperena så börjar det kännas lite tråkigt att de julkort som man ska göra aldrig tar slut.då tycker jag att det passar perfekt med att göra kort som går snabbt att göra.

Nu har jag börjat städa lite i mitt pysselrum som verkligen ser ut som ett bombnedslag.Ska ju åka till pysselhäxornas träff på lördga så därför tycker jag att det är lättare att packa inför den om man har lite ordning så att man hittar igen alla sakerna som man vill ha med sig.Så nu ska jag återgå till städningen en stund innan det är dax för sängen.

Kram

4 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Det är ett underbart papper du har använt. Det behövs inte mycket dekorationer. Det är fint ändå. Det är bra att kunna göra lite enklare kort med. Så man blir färdig någon gång,ha,ha. Ha det så bra. Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig, det är verkligen vackra papper! Så snyggt du har använd dem, behövs inte såmycket dekorationer och det är jättebra ibland!
  Kanon snyggt kort!
  ha en trevlig pyssel helg!
  Kram lene

  SvaraRadera
 3. Wow ett sånt superduperfint julkort du har gjort igen!! :)
  Och jag håller med såklart... det är alltid bra om dom går fort att göra, särskilt när lusten avtar och ideerna tryter. ;)
  Pysselgummans papper är underbara, sååå vackra. :)
  Joo då, vi har fått vår beskärda del av snön, det snöade hela tisdagskvällen och natten så när jag vaknade på onsdan var allt vitt bara vitt och det snöade fortfarande.
  Hoppas du får trevligt på träffen med alla pysselhäxor. :)
  Postar brevet till dig idag eller imorgon. ;)
  Ja tack snälla du, jag tar gärna emot en "grisen i säcken" blandning i vilka färger som helst fast vitt är så klart bäst, det passar ju till allt och kan färgas in i olika färger. ;)
  Ha en underbar helg och ha det så bra!
  Kramar från Lena

  SvaraRadera
 4. Tack snälla för dina ord ;)
  Jätte snyggt julkort. Papperna är ju underbara. Undra om jag har dessa ;);) det har jag säkert ;);)
  Kan du ta med nalle stämpeln som du använt i tidigare inlägg, på lördag, för den är så söt (om det nu är din stämpel)
  Kram,BI

  SvaraRadera