måndag 1 november 2010

En 3-åring......

Min bäste väns lilla tös fyller 3 år i morgon.Tänk vad tiden går jag tyckte ju nyss att hon föddes.Jag har gjort ett kort och skickat till 3 åringen och jag har använt mig av Primas fina serie som heter Jack and Jill.Har alltid förut gjort kort till henne i rosa men kände att det nu var dax att bryta den trenden och ska med andra färger.Det blev en ganska så enkel modell där jag ville att den söta bilden på papperet skulle komma fram.Så nu kan jag bara hoppas att posten sköter sig så att det hinner fram till imorgon.

Idag har jag varit hos tandläkarn så en sidan av munnen är nu bedövad.Känner mig konstig som att jag vore sne i munnen men när jag tittar mig i spegeln så syns där inget konstig utan det är nog bara känslan.Jag är ju inte så förtjust i tandläkarn överhuvudtaget.Har nog allt lite tandläkar skräck.

Ha en forsatt bra vecka!

Kram

5 kommentarer:

 1. Jättegulligt kort. Sååå fint papper.
  Du har komponerat kortet superbra.

  SvaraRadera
 2. Åh så snyggt papper, har aldrig sett det innan. Snyggt att göra kort med papper som passar så bra!
  Ha en skön dag imorgon min vän!
  Kram lene

  SvaraRadera
 3. Jättefint kort du har gjort. Det är en konst att få till det mönstrade pappret så bra som har fått det. Här är en till som inte gillar tandläkaren alls. Ha det så bra. Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Å vad gulligt detta kortet kommer uppskattas mycket:) Ha det jättebra, kramar från lilla Inger:)

  SvaraRadera
 5. Det är så gulligt papper.. Jag har inte gjort något med mina blad än, blir väl. Tösen blir nog glad över detta och kommer nog att sitta och "pilla" på blommorna ;)
  Kram, BI
  ps. Tandläkare..."huvva"..ds.

  SvaraRadera