torsdag 24 februari 2011

Helg igen....

Nu har jag gått på helgledigt.Ska bli så skönt att få vara ledig några dagar.Och en sak som faktiskt är ännu bättre är att idag börjar skid vm .Så ni må tro att en sportnörd som jag jublar.Så det blir några timmar framför tnv nu de närmaste veckorna.För när skid vm är slut så tar nämligen skidskytte vm vid.Så jag är helt exalterad.Så vi får se hur mycket pyssel det kommer att bli ;) ;)
Om inte annat så sätter jag väl mig framför tvn istället även om min övriga familj inte blir så förtjust i det.Men det får de ta eller hur???

Kortet som jag visar er idag är gjort av papper ifrån inkidos nyaste serie.Det finns jättemånga fina papper i den serien som går i beige,grönt och en av mina favoritfärgen turkost.

Hoppas att ni får en superbra helg!

Kram

4 kommentarer:

 1. Jättefint! Jag älskar den där grattisstämpeln faktiskt!

  SvaraRadera
 2. Så snyggt papper och grattis stämpeln är så fin. Ha en trevlig helg med mycket sport! Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Hej min vän!
  Ett helt underbart kort har du gjort igen!! :) Jättefin är både din stämpel och papperet, jag har sett Inkidos nya och dom är superfina. Jag har ju tyvärr inte råd att köpa allt även om jag skulle önska det. Hi hi ;)
  Någon dag till veckan ska jag starta en utmaning sen kommer en till i mitten på mars. Jag behöver nämligen en bloggpaus om jag ska hinna få så många julkort klara som möjligt till beställningen, dessutom så ska ju påskkorten göras och jag känner att jag inte hinner med något just nu, så en lång paus är vad jag behöver. Ha en trevlig fortsättning på helgen och ha det så jättebra.
  Hoppas skidåkningen går bra för dig vännen. ;)
  Massor med kramar från Lena

  SvaraRadera
 4. Hej
  Underbara kort du gör,
  jätte fina-
  Trevlig vecka till dig Elin

  SvaraRadera