måndag 14 februari 2011

Alla hjärtans dag........

Hoppas att ni har haft en bra alla hjärtansdag med era nära och kära.Jag skickade ett kort till en av mina bästa vänner som hon fick med posten idag.Hon har det lite jobbigt i sitt liv just nu så jag ville tala om för henne hur mycket hon betyder för mig och att jag tänker lite extra på henne just idag.Jag uppvaktade också min man med ett kort som jag ska visa er senare.

Idag visar jag er ett kort som jag gjorde för ett tag sedan.Till det kortet har jag använt en av mina nya stämplar från stempelglede som jag har färglagt med distresser.Jag valde att pröva något nytt genom att sätta en spets runt hela motivet.Det blev faktiskt rätt så bra tycker jag.Blir nog fler gånger som jag gör det.

Nä nu är det dags att krypa isäng för mig och hoppas att det inte blir lika kallt imorgon.Idag har vi haft hela
-31 grader.På tok för kallt om ni frågar mig.

Kram på er alla!

2 kommentarer:

  1. Åh, vilket fint kort! Jag älskar fågeln och spetsen runtom blev jättebra! Igår förmiddag hade vi -27 grader här, men idag är det bara -20, hahaha....på med vårjackan....NOT!
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Vilket snyggt kort du har gjort. Det är så snyggt med spetsen runt om. Men fy, vad kallt ni har det. Här är tio grader och jag fryser av det, burr! Ha en bra kväll. Kram Lena

    SvaraRadera