fredag 11 februari 2011

Trevlig helg.....

Idag är kallt kallt ute -25 grader så då är det tur att jag är ledig från jobbet och bara kan vara inomhus och baka och förberda för kalas i helgen.Min yngste son fyller 14 år .Jag kan inte fatta att min "lilla kille"har hunnit bli så stor.Numera är han inte så liten utan ca 187 cm lång och värsta basrösten.Undrar vars alla åren tog vägen egentligen.Fast jag har ju förstås inte blivit äldre(fniss,fniss)utan jag är bara 25 år.Han fyller på lördga men vi kommer att fira honom med släkten på söndag eftersom att det är innebandymatcher på lördag.

Detta kortet gjorde jag för ett tag sedan när jag var hos Nettan och pysslade.Fast jag upptäckte att jag inte visat er det.Papperet kommer denna gång från Maja designs underbara serie "ska vi fika". Alla papper i den serien är helt gudomliga och med fina baksidor som man kan kombinera i det oändliga och sånt gillar jag.

Hoppas att ni får en underbar helg och får tid för lite vila och kanske även lite pyssel.

Kram

3 kommentarer:

 1. Otroligt vackert, underbara färger.

  SvaraRadera
 2. Jättefint kort! Jag håller med dig, "ska vi fika" papprena passar till varandra och allas baksidor, man kan göra hur många olika varianter som helst av samma papper. Synd att de tar slut, haha.

  SvaraRadera
 3. Snyggt kort! Ville bara kika in och önska dig en varm kram till Alla Hjärtans Dag..kan ju behövas då termometern visar -28.
  Hoppas vi ses för lite pyssel snart
  /A

  SvaraRadera