söndag 6 februari 2011

Pysselgumman.....

Hoppas att ni har en bra helg.Igår var det innebandy för hela slanten igen(som vanligt på helgerna) och idag har jag mest städat och tvättat hela dagen.Inte så kul kanske men ett måste tyvärr.Jag har ju en son som fyller år nästa helg och därför vill jag börja förbereda lite för det redan nu när det faktiskt (tror eller ej) inte fanns något inplanerat för den här dagen. Har nästan alltid vara en massa inplanerat både lördag och söndag i flera veckor nu.Så att det var tomt idag tycker jag är ganska så skönt faktiskt.

Idag visar jag er ett kort som jag började på att göra här i veckan när jag var hos min mycket goda pysselvän häromdagen.Papperet som jag använt mig av är från pysselgummans nya serie.Jag verkligen älskar alla hennes serier av papper.Alla är lika fina men på olika sätt.
Här kommer en liten detaljbild på blommorna och de små fjärilarna som jag både fäst på sidan om blommorna och fäst på en av de lite större rosorna också.

Ha en forsatt bra söndag  så hörs vi snart igen!

Kram

2 kommentarer:

 1. Jättefint kort! Visst är det skönt när man har en sån där oplanerad dag, tyvärr är de ganska sällsynta!
  Hoppas du får en bra vecka!
  /Sandra

  SvaraRadera
 2. Hejsan vännen!
  Ååååå vilket underbart kort och så fint du dekorerat det med jättefina blommor och så söta fjärilar!! :) Pysselgummans papper är underbara, det tycker jag med. :)
  Vad du är gullig vännen, jaaa jag ville gärna komma upp och pyssla med dig men tyvärr jobbar ju gubben och 40 mil är så lååååångt att åka! :(
  Du kan väl fundera på att komma neröver, du får gärna sova hos mig, vi har en säng ledig. Och så kan vi pyssla hela dagarna. ;) Längtar efter att träffa dig igen också min vän!! :)
  Aha det var nu i februari som du skulle vara med på brunkullan, har saknat dig där. ;)
  Jag ska kika in där efter middan.
  Ha det så jättebra och lycka till med kalaset. :)
  Många kramar från Lena

  SvaraRadera