tisdag 26 oktober 2010

Några konvolutkort......

Här är det strålande väder idag med bara nån minusgrad och solsken.Snön som kom häromdagen kommer nog att smälta bort nu för det droppar från taken och träderna.Det är ju väldigt sällan som den första snön ligger kvar.

Som jag redan har berättat för er så har jag varit på ultra pro kurs och en sån fick naturligtvis följa med mig hem.Så nu har jag gjort några konvolutkort att stoppa pengar eller ett presentkort i.Det äer ju så svårt att veta vad man ska köpa så därför tycker jag att det är kul att få ett presentkort för då kan välja själv vad man vill ha.Jag tycker också att är mycket finare med ett sånt här kuvert än det vanliga vita kuvertet.Det ser tex snyggare ut under granen.Det blir som en dekoration i sig.Här ovan så ser ni en närbild av ett av korten.Till just det här kortet som ni ser närbild av har jag använt pysselgummans superfina papper.

Ha att solen lyser på er också,ha en forsatt b ra vecka!

Kram

9 kommentarer:

 1. Supersnygga. Du har helt rätt. Dessa är mycket snyggare än vanliga vita kuvert. Många har du gjort med och alla är lika vackra. Hoppas det fina vädret håller i sig. Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Snyggt jobbat...Jag har inte öppnat min sen kursen ;);) Långa ledningar ;)
  Mycke snyggt...liftvarninga ;)
  Kram, BI

  SvaraRadera
 3. Det var kjekke konvolutter. Lekkert pyntet også!!
  Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min.
  Ha en glitrende fin dag.

  SvaraRadera
 4. Hej min vän!
  Wow vilka superfina kuvert!! :) Helt rätt, dom är mycket, mycket snyggare än vanliga vita kuvert. Jag har också köpt en egen julklapp, det är lika bra för då är man säker på att få åtminstone en julklapp i alla fall. ha ha :D Skämt åsido, jag håller med dig, då får man åtminstone en sak som man vill ha. ;) Jag hoppas min julklapp kommer denna veckan, det är en Big shot, japp, du läste rätt hi hi ;) äntligen har jag också skaffat en maskin. :)
  Ha det så bra vännen, hoppas du har fint väder idag, här är det svinkallt. Brrr!
  Kramar från Lena

  SvaraRadera
 5. ÅÅÅÅÅH så vackra, håller med Britt Inger, lift varning. De är otroligt vackra!
  Ha en skön dag min vän!
  Kram lene

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara kuvert du har gjort riktigt super snygga och en underbar present ide:) Vem vill inte få pengar eller present kort i ett sådant underbart kuvert det blir två presenter i en:)
  Ha det bäst och var rädd om dig:) Massor med kramar från lilla Inger:)

  SvaraRadera
 7. Riktigt riktigt snyggt!!! Underbar idé!

  SvaraRadera
 8. Kommer inte att ha tid att pyssla förrän på pysslehäxornas träff, men förmodligen blir det en vända till vännäsby nästa vecka, har lite grejer jag ska hämta.

  SvaraRadera
 9. Tittar in för att önska dig en riktig trevlig fredag och helg:) Ha det bäst, kramar från lilla Inger:)

  SvaraRadera