söndag 17 oktober 2010

Ett beställningskort......

Snart är det slut på denna vecka och en ny tar sin början.Har hunnit avverka min första vecka på nya praktikplatsen och det känns super.jag tror att jag kommer att trivas mycket bra där.Snön som kom häromdagen har nu idag nästan försvunnit helt.Det finns en del fläckar kvar trots att regnet tagit med sig det mesta.Annars så tycker jag att det är lite småruggigt ute.Då är det tur att man får vara inne och pyssla istället;)

En av mina vänner har beställt ett kort till en 50-åring.Och så här blev det.Det ljuvligt vackra papperet är nyinköpt hos Nettan .Det är så nytt att när jag köpte det i förra veckan så hade det precis landat innanför dörren hos henne.Det är en av Webster Page nya serier och jag tror att det kommer att bli en favorit.tur att jag köpte fler en ett av det så att jag inte behöver riskera att det ska ta slut direkt.Beställaren av kortet blev nöjd och själv så känner jag mig också rätt nöjd med det.Så nu kan jag bara hoppas att födelsedags barnet också ska gilla det.

Ha en forsatt bra söndag!

Kram

4 kommentarer:

 1. Det kommer hon helt säkert att göra, det är kanon snyggt! Jag fick några journaling stämplar och ska testa att göra ett kort med bara grattis eller nått sån! FNISS... måste nog titta på dina!!!
  Kram lene

  SvaraRadera
 2. Håller med dig Cattis. Websters papper är underbara och fodrar inte så mycket dekorationer. Ditt kort är fantastiskt vackert. Lycka till på nya praktikplatsen och ha en bra dag. Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Rent och fint kort. Det gillar jag jättemycket. Och vackert papper.
  Kram o lycka till med den fortsatta praktiken.
  Petra

  SvaraRadera
 4. Hej på dig:)
  Underbart vackert kort du har skapat som jag vet kommer bli mycket uppskattat:)Detta papper som du använt är jo så himla snyggt:)

  Tack snälla för ditt grattis till min dotter vad gulligt av dig:)
  Det blev mycket firande så jag är rätt trött och sliten efter helgen, tur att hon inte fyller 20 år varje vecka ha ha ha:)

  Hoppas att du får en riktig fin tisdag och vecka och var rädd om dig, kramar från lilla Inger:)

  SvaraRadera