måndag 4 oktober 2010

Ett till......

Ny vecka och nya bekymmer eller???? För mig har veckan börjat otroligt bra med att jag fått en ny praktikplats klar som jag börjar med på måndag.I kväll blir det att följa med yngste sonens lag och titta på innebandy deryt mellan dalen och Umeå City.Ska blir hur kul som helst eftersom att jag (som ni kanske redan hört)är en sportnörd.Dock inte att utöva utan att titta på.Början på denna vecka bjuder inte på nåt vidare väder,grått och trist dock inget regn och det är ju iallafall positivt.

Visar er idag ett till sånt där "bra att ha"kort.Detta kortet gjorde jag för ett tag sedan med papper från prima som jag stämplat min nya kantstämpel från inkido med.bilden på den söta flickan har jag skurit ut med en spellbinder från ett av inkidos nya papper.

Ha en forsatt bra vecka och hoppas att ni har bättre väder hos er än vad vi har här.

Kram

6 kommentarer:

 1. Snyggt Cattis. Jag gillar vintagestilen, så ditt kort är riktigt ögongodis för mig. Här har varit sol idag, men blåsigt. Så det är allt tur man står stadigt på jorden,ha,ha. Ha en bra vecka. Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Stort GRATTIS och vad jag blir JÄTTEGLAD för din skuld så himla kul med ny praktikplats:) Jag hoppas du kommer att trivas och önskar dig all lycka till:)Hoppas också att du får jättetrevligt med sonen i kväll:)
  Ditt "bra att ha kort" är jättefint gillar färgerna som är mina älsklingsfärger:) Njut nu ut av veckan och ha det bäst:) Hälsningar och kramar från Inger:)

  SvaraRadera
 3. Jättefint kort Cattis! Jag tycker också om vintage-stilen, men försöker att prova på ngt annat, men jag hamnar alltid i den gamla vanliga stilen...

  kram//Anna

  SvaraRadera
 4. Vilket underbart "bra att ha" kort!! :) Jättefint är det!! :)
  Hoppas du inte hunnit gå till Nettan än, för hon kanske har dessa bilder, som jag använt på senaste kortet/asken. Bilden är från ett block med ATC bilder, alla lika fina.
  Ha det så bra vännen och blås inte bort nu! ;)
  Kramar från Lena

  SvaraRadera
 5. Pst... Jättekul att du fått en ny praktikplats, GRATTIS till den!! :)
  Kram igen min vän

  SvaraRadera
 6. Enda et lekkert kort, Chatarina!! Herlig vintage-look!
  Åneida, vi har IKKE bedre vær!

  Klemmer Ida:o)

  SvaraRadera