onsdag 28 april 2010

Ett till beställningskort.....

Jag har nu ikväll varit på en supertrevlig pysselträff hos Nettan.Jag fick faktiskt ovanligt mycket gjort.Hela 2 kort och nästan en helt färdig Lo blev det också.Bilderna på dessa visar jag er senare när jag har fotat dem.

Idag så tänkte jag istället visa er ett till beställningskort som faktiskt samma köparen som det förra kortet hade beställt.Även denna gång har jag använt mig av Maja designs fina papper.Den här serien heter Rosa-Marina tror jag och finns också att köpa hos Nettan.Nä nu blir det sängen så jag säger go`natt nu .Ha en forsatt bra vecka!

Kram

3 kommentarer:

 1. De här "namnkorten" du gör är verkligen jättefina. Är det ett alfabet med dies du använder till namnen eller är det stickers?
  Toppensnyggt och jättefina färger och dekorationer.
  Här regnar det cats and dogs idag så det är riktigt pysselväder egentligen, men vi ska ha lite gäster imorgon kväll så jag får nog prata lite med dammsugaren istället. Önskar dej en skön Valborg.
  Kram
  Petra

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Åååh så vackert kort!! :) Både mottagaren och beställaren kommer att bli så nöjda med dina kort!! :)
  Maja designs papper är jättefina, jag håller själv på med några kort nu av dessa papper, men inte samma papper som dig. Mina går i rött, vitt och grönt.
  Ha en jättetrevlig valborgshelg. Hur vädret blir varken vet jag eller bryr mig i, för jag har tänkt pyssla ihelgen istället för att gå på majkasa. Hi hi. Men jag hoppas ju på sol för alla andras skull såklart! :)
  Ha det så bra.
  Kramar från Lena

  SvaraRadera
 3. Hejsan.
  Åter ett mycket vackert kort. Färgkombinationen är så snyggt.
  ha en skön helg!
  Kram lene

  SvaraRadera