onsdag 7 april 2010

Beställningskort

Nu är jag nyss hemkommen från en som vanligt mycket trevlig pysselträff hos Nettan.Vi var en inte så stor men ack så tapper skara där ikväll.Det blev mycket prat och skratt som vanligt.Jag fick iallafall lite gjort...
Här visar jag er ett kort som jag gjorde förra veckan på pysselträffen.Det är ett beställningskort som ska ges bort till en som ska disputera.

Sen så jobbar jag bara imorgon är ledig på fredag som vanligt.Tänk jag tyckte nyss att det var söndag.Usch vad veckorna går fort....tiden bara rusar iväg.Men så här års så tycker jag inte att det gör så mycket eftersom att jag vill ha sommar nu.Nä nu vänar sängen.
Ha det gott!

Kram

3 kommentarer:

 1. Enda et herlig kort fra deg! Nyyydelig!;o) Dukkevognen i forrige innlegg var også knall stilig!
  Ha en fortsatt super torsdag!
  Klemmer i fra Ida:o)

  SvaraRadera
 2. Ditt kort är verkligen dunderfint. Stämpeln du använt och dekorationerna, pappret är så fint. Jätteduktig är du verkligen. Jag vill önska dig en trevlig helg. Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Oh så mycket fint du gjort sen jag var o hälsade på dej sist. Fina keramikägg, jättesöt barnvagn och superfina kort. Vi ska snart på namngivningsfest till vårt lilla barnbarn och jag hade tänkt göra nåt kul med paketet. Typ babysko eller nåt annat. Vet du om man kan hitta mallen till barnvagnen på nätet?
  Önskar dej en riktigt trevlig helg.
  Kram
  Petra

  SvaraRadera