torsdag 24 februari 2011

Helg igen....

Nu har jag gått på helgledigt.Ska bli så skönt att få vara ledig några dagar.Och en sak som faktiskt är ännu bättre är att idag börjar skid vm .Så ni må tro att en sportnörd som jag jublar.Så det blir några timmar framför tnv nu de närmaste veckorna.För när skid vm är slut så tar nämligen skidskytte vm vid.Så jag är helt exalterad.Så vi får se hur mycket pyssel det kommer att bli ;) ;)
Om inte annat så sätter jag väl mig framför tvn istället även om min övriga familj inte blir så förtjust i det.Men det får de ta eller hur???

Kortet som jag visar er idag är gjort av papper ifrån inkidos nyaste serie.Det finns jättemånga fina papper i den serien som går i beige,grönt och en av mina favoritfärgen turkost.

Hoppas att ni får en superbra helg!

Kram

måndag 21 februari 2011

Ännu mera hjärtan.....

Hoppas att ni har haft en underbar helg.Det har jag haft.I lördags blev vi bjudna på middag och att se på melodifestivalen tillsammans med min svägerska och hennes sambo.Det var supertrevligt.Vi passade också på att titta in till mina föräldrar för att säga hej.De blev ju förståd väldigt glada att även få träffa sönerna.Det är ju inte alltid så lätt att få med sig dem.Det är nog ett ganska vanligt fenomem med tonåringar.Söndagen tillbringades som vanligt med innebandy.Och ännu bättre blev det när båda sönernas lag dessutom också vann.

Idag visar jag er ett av mina alla hjärtansdagskort som jag gjorde. Jag upptäckte att jag inta visat er detta så det fick bli med dagens inlägg.Papperet till detta kort kommer ifrån magnolia så även stämpelmotivet.
Det är skönt att det har blivit lite mildare ute nu.

Ha nu en fortsatt bra vecka!
Och supertack för alla fina kommentarer i min blogg.Ni ska veta att de värmer och bla det som gör detta med bloggande så roligt.Ni är bäst!!!

Kram

torsdag 17 februari 2011

Lider mot sitt slut....

Så lider ännu en vecka mot sitt slut.Tänk snart har heka februari också gott så det finns hopp om att det kanske ändå snart blir vår.Men tittar man ut genom fönstret så kan man iallafall inte tro det.För det är verkligen supermycket snö ute och som om inte det var nog så har vi ju haft det jättekallt nu också.Idag visade termometern (bara)-26 grader.

Eftersom att Brunkullan nu har lagt ut fler av mina alster som gäst DT så tänkte jag idag visa er ett kort som man även kan hitta på deras blogg.Detta kort gav jag till min svärmor som fyllde år i januari.Brunkullan kommer att visa ytterligare ett sista alster från mig senare.

Den här helgen trot eller ej ser faktiskt ut att bli rätt lugn.Så här i slutet på innebandysäsongen så avtar matcherna allt mer.Söndagen kommer dock att innehålla lite innebandy då båda sönerna spelar varsin match på olika håll samtidigt så maken och jag får dela på oss.Detta blir dock lite problem eftersom att vi bar äger en bil men jag tror att det ska lösa sig ändå.
Hoppas att ni också får en lugn och skön helg!
Trevlig helg!

Kram

måndag 14 februari 2011

Alla hjärtans dag........

Hoppas att ni har haft en bra alla hjärtansdag med era nära och kära.Jag skickade ett kort till en av mina bästa vänner som hon fick med posten idag.Hon har det lite jobbigt i sitt liv just nu så jag ville tala om för henne hur mycket hon betyder för mig och att jag tänker lite extra på henne just idag.Jag uppvaktade också min man med ett kort som jag ska visa er senare.

Idag visar jag er ett kort som jag gjorde för ett tag sedan.Till det kortet har jag använt en av mina nya stämplar från stempelglede som jag har färglagt med distresser.Jag valde att pröva något nytt genom att sätta en spets runt hela motivet.Det blev faktiskt rätt så bra tycker jag.Blir nog fler gånger som jag gör det.

Nä nu är det dags att krypa isäng för mig och hoppas att det inte blir lika kallt imorgon.Idag har vi haft hela
-31 grader.På tok för kallt om ni frågar mig.

Kram på er alla!

fredag 11 februari 2011

Trevlig helg.....

Idag är kallt kallt ute -25 grader så då är det tur att jag är ledig från jobbet och bara kan vara inomhus och baka och förberda för kalas i helgen.Min yngste son fyller 14 år .Jag kan inte fatta att min "lilla kille"har hunnit bli så stor.Numera är han inte så liten utan ca 187 cm lång och värsta basrösten.Undrar vars alla åren tog vägen egentligen.Fast jag har ju förstås inte blivit äldre(fniss,fniss)utan jag är bara 25 år.Han fyller på lördga men vi kommer att fira honom med släkten på söndag eftersom att det är innebandymatcher på lördag.

Detta kortet gjorde jag för ett tag sedan när jag var hos Nettan och pysslade.Fast jag upptäckte att jag inte visat er det.Papperet kommer denna gång från Maja designs underbara serie "ska vi fika". Alla papper i den serien är helt gudomliga och med fina baksidor som man kan kombinera i det oändliga och sånt gillar jag.

Hoppas att ni får en underbar helg och får tid för lite vila och kanske även lite pyssel.

Kram

tisdag 8 februari 2011

Första DT alstret......

Som jag berättade om i förra inlägget så har ju jag haft förmånen att få vara gäst DT hos Brunkullan under januari och eftersom att de nu har lagt ut mitt första alster på sin bloggsida så kan jag ju nu visa er mitt första alster.Jag valde att denna gång prova på att göra ett sk.ramkort.Det syns inte så tydligt på nilden men ramen runt har en liten distans till det övriga.Viket jag hoppas ska synas bättre på denna detaljbild.
Detta var en helt ny ide att göra kort på och det var jätteroligt så jag kan lova att jag kommer att göra fler efter den modellen.Stämpeln som jag använt är ifrån stempelgledes nya serie med flera superfina textstämplar med engelsktext.Och de stämplarna kan du så klart köpa hos Brunkullan. Papperen som jag använt kommer också därifrån och är från Maja designs senaste serie "ska vi fika".Den serien innehåller superfina papper i både brunt,grönt och lila.Jag älskar de allihopa!

Ha en fortsatt bra vecka!

Kram

söndag 6 februari 2011

Gäst-Dt....

Jag glömde ju att berätta att ni nu kan se ett av mina alster som jag gjort till Brunkullan när jag fick förfrågan om att bli deras gäst-Dt.Ni kan också läsa en lite presentation om mig där också.
http://www.brunkullan.se/

Pysselgumman.....

Hoppas att ni har en bra helg.Igår var det innebandy för hela slanten igen(som vanligt på helgerna) och idag har jag mest städat och tvättat hela dagen.Inte så kul kanske men ett måste tyvärr.Jag har ju en son som fyller år nästa helg och därför vill jag börja förbereda lite för det redan nu när det faktiskt (tror eller ej) inte fanns något inplanerat för den här dagen. Har nästan alltid vara en massa inplanerat både lördag och söndag i flera veckor nu.Så att det var tomt idag tycker jag är ganska så skönt faktiskt.

Idag visar jag er ett kort som jag började på att göra här i veckan när jag var hos min mycket goda pysselvän häromdagen.Papperet som jag använt mig av är från pysselgummans nya serie.Jag verkligen älskar alla hennes serier av papper.Alla är lika fina men på olika sätt.
Här kommer en liten detaljbild på blommorna och de små fjärilarna som jag både fäst på sidan om blommorna och fäst på en av de lite större rosorna också.

Ha en forsatt bra söndag  så hörs vi snart igen!

Kram