onsdag 17 mars 2010Onsdag idag med ett ljuvligt väder ute. Med strålande sol och bara någon minusgrad.Man känner verkligen att våren är på gång.

Tänkte att jag skulle visa er en låda som jag gjort till en nyfunnen mycket god vän.Vi har inte känt varandra så länge ännu men det känns verkligen som att vi har varit vännen hela livet.Hon är verkligen en vän som man kan prata med allt om och betyder otroligt mycket för mig.Jag blir alldeles varm i själen när jag tänker på det.Lådan hade jag fyllt med både choklad och några vackra ord som jag tyckte passade perfekt.Men vad de orden var behåller jag för mig själv.

Ha en skön fortsättning i det fina vårvädret!

Kram

3 kommentarer:

 1. Otroligt fint. De här kantstansarna eller vad man ska kalla dem verkar vara jättebra. Du har verkligen gjort asken vacker. Och fylld med både choklad och vackra ord blir det en fantastiskt fin gåva.
  Kram o ha en bra dag.
  Petra

  SvaraRadera
 2. jättefin låda du har gjort. du är välkommen att titta in i min blogg. Har en liten utmaning där och det skulle vara roligt om du ville vara med. Kram lena

  SvaraRadera
 3. Wow en sån superduperfin ask du gjort till din vän!! Visst är det härligt med sådana vänner! :) Visst var hon bra tjejen som vann i melodifestivalen? Jag tycker absolut att rätt låt vann! Grattis igen! :)
  Ha det så jättebra och ha en trevlig helg.
  Kramar från Lena

  SvaraRadera