onsdag 3 mars 2010


Nu är det inte så kallt längre men då har det istället snöat konstant i flera dagr.Vet inte vilket som är bättre egentligen jag är bara på less på vintern nu.Nu vill jag ha vår.Har därför tagit fram ett kort från i somras när min yngste son var med och spelade fotbollscup.Han älskar att spela fotboll och att få vara målvakt.

Nu har jag börjat min arbetsträning/praktik hos Nettan och det känns helt super.Tänk att få jobba med den hobby som man verkligen brinner för och att man dessutom får jobba med helt underbara människor gör ju saken ännu bättre.

Ha en forsatt bra dag i snöyran!

Kram

4 kommentarer:

 1. Jättefin Lo som verkligen andas vår, så härligt!! Härliga glada färger är det med!! :D
  Visst är man less på vintern nu, huvvaligen!!
  Idag snöar det iaf. inte här men det är blåsigt och kallt, brrr. Hoppas verkligen våren kommer snart till oss nordbor också.
  Men lyckliga dig iaf. som får ha din arbetsträning hos Nettan och jobba nära henne!! Så härligt det ska vara. :)
  Hoppas allt är bra med dig?!
  Kramar från Lena

  SvaraRadera
 2. Många vackra kort och layouter du har här. Fantastiskt vacker stämpel (avlång "hjärliga gratulationer"). Är det Inkido?
  Layouten ovan är verkligen en färgklick. Det behövs nu när vi längtar efter våren.
  En riktigt trevlig helg på dej.
  Kram
  Petra

  SvaraRadera
 3. Nu hade du tur att jag var vid datorn, så ett snabbsvar: den stämpeln kommer från PRICKIFORM. Länk finns inne hos mej.
  Kram igen.

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! Ja visst har jag fått underbara saker idag, både från bloggvänner och från Nettan. Visst köpte jag fina papper. :) Jag gillar dom alla!! G 45 papperen ska jag ha att altra ett par kartonger med, det kommer att bli fint tror jag, dom är ju så snygga, eller hur? Nettan har ju så mycket snyggt så det är svårt att begränsa sig och inte handla för mycket, men ack så svårt det är att låta bli, ha ha. Måste vara väldigt tufft för dig att gå uppi alla fina saker hela dagarna och samtidigt låta bli att köpa allt, jag tror inte jag skulle klara det så bra. Hi hi. Hoppas vi får en solig och fin helg, men framför allt så ska du ha det så jättetrevligt och bra i helgen! Kramar från Lena

  SvaraRadera