fredag 19 februari 2010

Os silver


JAAAA!!!Så tog vi en os medalj till .denna gång blev det ett silver till AnnaHaag som hon tog på dubbeljakten.Hon hade ju en superspurt på slutet och lyckades därmed knipa silvret.Stor grattis Anna!

Nä nu åter till detta.Nettan har fått hem en hel hög med fina papper.Jag var ju som jag berättat om tidigare hos henne på pysselträff igår.MASSA god mat och gott fika.Tyvärr så skulle man behöva en större plånbok för att ha råd med allt fint som hon fått hem.Denna gång har jag använt mig av just en av dessa papper .Det ljuvligt fina turkosa papperet kommer från scribble scrabble.En bård av gjord med en Martha Stewart punch fick också vara med.En bit från en gammal bibel,spets och blommor använde jag också som dekorationer.och sist men absolut inte minst lite stickles såklart.

God forsättning på helgen!Ha det bäst så hörs vi!
Kram

3 kommentarer:

 1. Å så sött kort!!
  Det har ju kommit sååå mycket fint i shopparna nu...undrar hur jag ska ha råd med allt? ;P

  Kram
  Malin

  SvaraRadera
 2. Godmorgon min vän!
  Så härliga kort du skapat, detta var jätte häftigt!
  Ska titta in hos Nettan, behöver ju alltid papper!
  Ha en bra dag!
  Kram lene

  SvaraRadera
 3. Åååh så snyggt!! Underbara färger och vilka ljuvliga blommor!! Textstämpeln är så vacker, jag funderar också på att köpa den där faktiskt. Jag håller med dig, man skulle deffenetivt behöva större plånbok när man ska handla hos Nettan, hon tar ju hem så otroligt mycket fint hela tiden hi hi!! Superfina kort här nedanför också, både det till sonen och den lilla nyfödda gossen. Du är ju så duktig med att få det snyggt med blommorna!! :) Ha det så bra.
  Kramar från Lena

  SvaraRadera