fredag 26 februari 2010

En liten låda....Jag har gjort en liten låda som jag har tänkt ge till en mycket god vän . Lådan ska jag sen fylla med något ,vad vet jag inte än.Modellen till denna låda såg jag nånstans på nätet och ville genast pröva att göra en sån.Det var väldigt roligt och enkelt så de kommer att bli fler sånna gjorda.

Nu är det helg igen...tänk vad en vecka går fort.och på måndag så ska jag börja med en ny arbetsträning/praktik.Det ser jag VERKLIGEN framemot.Det ska bli hur kul som helst.

Ihelgen blir det som vanligt att titta på sönerna som ska spela innebandy.och naturligtvis också så ska jag se på melodifestivalen och de sista dagarna av os.Trots den sportnörd jag är så ska det bli riktigt skönt att os slutar nu för det blir lite mycket och sedan så har ju en del andra program fått vänta på sig.
Ha nu en lugn och skön helg!
Kram

3 kommentarer:

 1. Men GUD så SÖT låda eller rättare sagt vad vacker den är!

  Har du en sån där kantstans...som görs runtom eller hur har du gjort ramen?

  Jag har själv laddat ner denna tutorial/mall men har inte provat den ännu. Ska blir kul att få göra den så småningom...fått inspiration av dig!

  Ha en trevlig helg!

  kram//Anna

  SvaraRadera
 2. Å jisses en sån söt ask!!
  Och tack för dina rara ord hos mig =D

  Ha en härlig helg!
  Kram
  Malin

  SvaraRadera
 3. Wow så superfin ask du gjort!! Du har även gjort så många fina kort på sistone, gillar alla jättemycket!! Du är så duktig. :D
  Ha det så bra vännen och hälsa till Nettan.
  Kramar från Lena

  SvaraRadera