fredag 27 augusti 2010

Ett grattis kort......


Så var det fredag igen.....och vars tog denna vecka vägen då?En sak som jag tycker är bra är att barnen nu har börjat skolan igen och med det så kommer alla rutiner igen.Tänk att man nu har fått så stora barn.En som börjat 7:an och en som börjat gymnasiet så det kommer nog bara att säga pang!så har de flyttat hemifrån också.Minns det ju som igår när de föddes.....

Här kommer ett annat kort som jag gjorde i lördgas på pysslet hos Nettan.Papperet till detta kort kommer från pagoni.De har massor med ljuvligt vackra papper i sin butik.Nä nu måste jag gå in i pysselrummet och förbereda för konst och hantverksmässan i morgon.
Ha en underbar helg alla!

Kram

måndag 23 augusti 2010

Ett kort till Lici.....

Efter en super trevlig pysselträff hos Nettan i lördags så måste jag säga att min kropp var helt slut .Så på söndagen så blev det inte många knop gjorda.På kvällen så åkte vi in till stan för att fira Lici som fyllt 20 år.Hon är flickvän till mina barns kusin och kommer ifrån Los Angeles.Hon har varit här i Sverige hela sommaren men reser hem nu på tisdag igen.Hoppas att vi ses snart igen.

Jag tänkte att det passar bra att göra ett kort till henne på pysselträffen och här ser ni resultatet.Papperet som jag änvänt är ifrån inkido.Magnoliastämpeln har jag färglagt med distresser och jag satte också dit en stämpeltext på engelska..

Nä nu håller regnet upp ett tag så jag ska gå och plocka in lite krusbär som jag tänkt blanda med mina redan inplockade vinbär.Av det ska jag sedan koka saft.Ni få ha det så gott så länge!

Kram

torsdag 19 augusti 2010

Ett grattiskort......

För en tid sedan så köpte jag några underbart vackra papper från Norge.Här har jag gjort entt kort som min kompis som fyller år på söndag ska få.

I helgen är det pysselträff hos Nettan så det blir att tillbringa större delen av helgen där.Jag ser verkligen fram emot detta och tycker att det ska bli hur kul som helst.Man får ju träffa en hög med supertrevliga människor som liksom jag har pyssel som sin största hobby.En massa skratt och surr brukar det ju också bli en del av.

Nu tycker ni nog att jag är lite knäpp men jag  längtar faktiskt tills b arnen börjar skolan på måndag så att det blir lite ordning med rutiner och så här hemma.Så då blir allt som vanligt igen,maken har börjat jobba och barne har börjat skolan så då är det bara jag och katten hemma,skönt!!!

Nä nu måste jag gå och packa lite för pysslet för imorron så ska jag plocka vinbär och koka saft så då hinner jag nog inte så mycket.Ha det så bra!

Kram

söndag 15 augusti 2010

Hjärtformad ask till maken.....

Hej allihopa!hoppas att allt är väl med er så här på sluttampen av sommaren.Kanske är ni fortfarande ledig eller så kanske ni har börjat jobba igen efter semestern.Själv har jag ju jobbat hela sommaren som jag ju tidigare talat om.Fast det gör inte så mycket för min del.Jag tycker att jag har haft en bra sommar ändå och lite småsaker har jag hunnit med också att göra.

Idag tänkte jag visa er en hjärtformad ask /burk som jag gjort till min älskade make när han fyllde år nu i början av augusti.Den översta bilden visar askens lock och den andra föreställer ena sidan av asken.Och till den är det remsor av papperet som jag limmat fast.Allt papper kommer från pysselgummans pappersserie förgät mig ej och är helt underbar enligt mig.Jag har inte använt mig av nån färdig ask som jag bara klätt utan har gjort allt själv från början.Som mall till formen av asken har jag använt mig av fiskars hjärtmallar som jag ritat av och gjort sidor till.

Nä nu ska jag gå och ta ut mina nybakade limpor ur ugnen.Ni får ha det så gott så länge !

Kram

måndag 9 augusti 2010

Post.....

Jag har fått post.Det är Lena som har skickat mig ett otroligt vackert värmeljuskort.Tack för det vännen .Det värmde ända in i själen att få en liten uppmuntran.Jag får nästan aldrig överraskningar så ni må tro att jag blev glad.Hoppas bara att nu funkar så att vi(jag och Lena)snart får ses.Skulle vara superkul att få träffa dig vännen.

Här ser ni hur otroligt vackert kortet var.

Här har jag knutit upp det fina bandet så att ni ska kunna se de fina dekorationerna ordentligt.Nu har jag bara ett problem och det är att kunna knyta tillbaka bandet lika fint som Lena gjort.Det kan jag inte men jag ska göra mitt bästa.vad som stod i kortet behåller jag för mig själv.

Ha det så bra så hörs vi snart igen!

Kram

torsdag 5 augusti 2010

Helg igen.....

Så var det fredag imorron och en helg igen.Jag tycker att det känns som om veckan bara består av just helger för den hinner bara ta slut så kommer en ny.Maken börjar jobba igen på måndag efter sin semester.Själv har jag jobbat hela sommaren med bara nån strödag ledigt här och där.Fast nästa vecka är jag helt ledig.Det ska bli rätt skönt faktiskt.

Till det här kortet har jag använt papper från Norge igen och ett lånat stämpelmotiv från en pysselvän.Tack för lånet!Papperet med äpplen hör verkligen till en favorit-jag bar älskar det.Jag ångrar mig nu så här i efterhand att jag inte köpte fler av just det.men är huvudet dumt så får kroppen lida och det stämmer nog.

Jag vill passa på att uppmana all som bor i närheten att boka in den 21-22 augusti för då har Nettan en stor pysselträff här i Vännäsby.jag hoppas verkligen att vi ses där.Anmälan till träffen gör du hos henne.

Ha en underbar helg!

Kram

måndag 2 augusti 2010

Ett grattis kort i turkost......

Här har det blåst nu i flera dagar som värsta höststormarna.Fast det klart vi går ju mot höst nu snart . Vi är nu inne på makens sista semestervecka nu och jag tycker faktiskt att det ska bli lite skönt när barnen börjar skolan och maken jobbar så att det blir lite rutin på dagarna igen.I veckan har jag förövrigt firat maken som fyllt år och hunnit vara med yngste sonen på fotbollscup hela helgen.

Kortet som jag visar er idag  skickade jag till min kompis som fyllde år i början av juli.Text stämpeln är ny inköpt och jag gillar verkligen dess budskap.Det vackra mönstrade papperet är ifrån landet i väster-Norge. Helgen 21-22 aug  ordnar Nettan en pysselträff som ni bara inte får missa.Självklart så ska jag dit och jag hoppas att verkligen att vi ses där.Ha det gott så länge!Ska försöka uppdatera lite oftare nu.

Kram