måndag 23 augusti 2010

Ett kort till Lici.....

Efter en super trevlig pysselträff hos Nettan i lördags så måste jag säga att min kropp var helt slut .Så på söndagen så blev det inte många knop gjorda.På kvällen så åkte vi in till stan för att fira Lici som fyllt 20 år.Hon är flickvän till mina barns kusin och kommer ifrån Los Angeles.Hon har varit här i Sverige hela sommaren men reser hem nu på tisdag igen.Hoppas att vi ses snart igen.

Jag tänkte att det passar bra att göra ett kort till henne på pysselträffen och här ser ni resultatet.Papperet som jag änvänt är ifrån inkido.Magnoliastämpeln har jag färglagt med distresser och jag satte också dit en stämpeltext på engelska..

Nä nu håller regnet upp ett tag så jag ska gå och plocka in lite krusbär som jag tänkt blanda med mina redan inplockade vinbär.Av det ska jag sedan koka saft.Ni få ha det så gott så länge!

Kram

2 kommentarer:

 1. Jätte snyggt, gillade det röda i förre inlägget, det är tjusigt!
  kram lene

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! Ett jättefint kort fick hon verkligen, så glad hon skulle bli!! :)
  Så gott det låter med krusbärssaft. Mums! :)
  Jag undrar hur du jobbar nästa vecka, vi tänkte åka upp på tisdag eller onsdag. Om du inte jobbar, skulle du då kunna tänka dig att åka till Nettan en stund i alla fall så vi får träffas? Vi kommer ju inte fram förän på eftermiddagen även om vi startar på morgonen, vi ska hämta upp en tjej på vägen också (i Ö-vik) som vill följa med och handla av Anette.
  Ha det så bra.
  Kramar från Lena

  SvaraRadera