torsdag 19 augusti 2010

Ett grattiskort......

För en tid sedan så köpte jag några underbart vackra papper från Norge.Här har jag gjort entt kort som min kompis som fyller år på söndag ska få.

I helgen är det pysselträff hos Nettan så det blir att tillbringa större delen av helgen där.Jag ser verkligen fram emot detta och tycker att det ska bli hur kul som helst.Man får ju träffa en hög med supertrevliga människor som liksom jag har pyssel som sin största hobby.En massa skratt och surr brukar det ju också bli en del av.

Nu tycker ni nog att jag är lite knäpp men jag  längtar faktiskt tills b arnen börjar skolan på måndag så att det blir lite ordning med rutiner och så här hemma.Så då blir allt som vanligt igen,maken har börjat jobba och barne har börjat skolan så då är det bara jag och katten hemma,skönt!!!

Nä nu måste jag gå och packa lite för pysslet för imorron så ska jag plocka vinbär och koka saft så då hinner jag nog inte så mycket.Ha det så bra!

Kram

2 kommentarer:

 1. Vilket tjusigt kort du har gjort.
  Ses i morgon.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Wow vilket vackert kort du har gjort vännen!! :) Fantastiskt fint papper.
  Så roligt du verkar ha haft igår tillsammans med Nettan m.fl. Synd att jag inte kunde vara med denna gången heller. Jag ser också fram emot att de nya julpapperen kommer, hoppas några har hunnit komma tills jag tittar upp i början på september. Tänk att det ska vara så svårt för mig att få kattvakt, får jag ingen denna gång heller så kommer jag över dan bara. Men jag har tänkt att komma upp iaf. om så bara för några timmar.
  Ha det så jättebra vännen och ha en härlig dag.
  Kramar från Lena

  SvaraRadera