torsdag 5 augusti 2010

Helg igen.....

Så var det fredag imorron och en helg igen.Jag tycker att det känns som om veckan bara består av just helger för den hinner bara ta slut så kommer en ny.Maken börjar jobba igen på måndag efter sin semester.Själv har jag jobbat hela sommaren med bara nån strödag ledigt här och där.Fast nästa vecka är jag helt ledig.Det ska bli rätt skönt faktiskt.

Till det här kortet har jag använt papper från Norge igen och ett lånat stämpelmotiv från en pysselvän.Tack för lånet!Papperet med äpplen hör verkligen till en favorit-jag bar älskar det.Jag ångrar mig nu så här i efterhand att jag inte köpte fler av just det.men är huvudet dumt så får kroppen lida och det stämmer nog.

Jag vill passa på att uppmana all som bor i närheten att boka in den 21-22 augusti för då har Nettan en stor pysselträff här i Vännäsby.jag hoppas verkligen att vi ses där.Anmälan till träffen gör du hos henne.

Ha en underbar helg!

Kram

3 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Åååååh så jättefint kort du gjort, vilken söt stämpel du har fått låna!! :)
  Kortet här nedanför är så vackert, helt underbara färger och en jättefin stämpel du har även på det kortet!! :)
  Varsågod vännen, det var så lite. Jag blev ju så jätteglad för kortet jag fick från er :) så jag ville ju självklart ge något litet tillbaka. Det är så roligt att få glädja andra lite!! :)
  Tyvärr kan jag inte komma till Nettans träff för gubben jobbar då, men jag hoppas kunna komma lite senare, närmare bestämt i månadskiftet aug-sep. Ha en jättehärlig helg!
  Kramar från Lena

  SvaraRadera
 2. Underbart kort, nästan så man längtar till hösten!
  Kram lene

  SvaraRadera
 3. Såååå mycket fint här! Måste kika ännu mer....

  SvaraRadera