måndag 31 maj 2010

Dopkort.....

Jag har fått en beställning på ett dop kort till en liten tös som ska få heta Ella.Eftersom att magnolia nu har släppt så fina prinsess och prinspapper så valde jag det i rosa till detta kort.Dessa superfina papper fins att köpa hos scrapbooking4you.se Jag valde att använda mig av ett ljusare rosa cardstock till själva kortet och ett vitt cardstock under mönsterpapperet och till den söta kanten som jag stansat med Martha Stewart doily dots.Tillsammans med blommorna så valde jag också att sätta fast en liten gunghäst som jag knutit fast i en bit floss.Så nu kan jag bar hoppas att beställaren blir nöjd.

Imorgon bär det av till pysselträff hos Nettan igen.Det ska bli kul att träffa fler lyckliga pysslare.Det kommer nog som vanligt att bli supertrevligt.Nä nu ska jag packa det sista till träffen och sedan blir det sängen Gonatt!!!

Kram

lördag 29 maj 2010

Morsdag

Ja så var halva helgen snart avklarad.Maken och älste sonen har åkt in till stan för att se och höra på Nordic Rock.Jag är glad att jag stannade hemma för den sorts musik som de spelar där hör inte till min favvo musik precis.Det blir nog till att titta på eurovisionen ikväll trots att Sverige inte är med.

Imorgon är det morsdag och då ska vi åka och uppvakta våra mammor i stan.Så därför passar det bra att ni får se det morsdags kort som min svärmor ska få när vi åker dit imorron.hon ska nämligen bjuda oss på middag imorgon efter att yngste sonen har spelat fotbollsmatch.Det blir skönt att slippa laga middag när man kommer hem och är både trött och hungrig.
Ha en forsatt bra helg och komihåg era mammor imorgon.

Kram

torsdag 27 maj 2010

2 veckor kvar....

Så var denna arbetsvecka slut för min del.Tänk att det idag bara är 2 veckor kvar tills skolan slutar.Ett läsår går ju så fort.Det blir skönt för ungdomarna att snart få sommarlov för de är mycket skoltrötta just nu.Båda mina killar ser framemot nästa läsår när de båda ska få en nystart på nya skolor.

Visar er idag ett kort med en av mina nya favvostämplar.det är denna vattenkanna från magnolia som jag verkligen älskar.papperet denna gång kommer ifrån basic grey.

Ha en skön helg allihopa och håll tummarna för Sverige idag i semifinalen av eurovision.Det borde verkligen bli final på lördag.Ha det bäst!

Kram

tisdag 25 maj 2010

Regn idag men det gör inget.Det är ju ett perfekt pysselväder iallafall.Så man behöver inte ha dåligt samvete för att man bara vill pyssla idag.Det här enkla jkortet gjorde jag för ett bra tag sedan men upptäckte att jag nog inte visat er det.Papperet är från Melissa Frances och stämplarna från inkido.Ibland tycker jag att det är bra med lite enklare kort för jag vet att det finns de som vill ha det.
Ha en forsatt bra dag i regnet!

Kram

söndag 23 maj 2010

Så var jag hemma igen efter en underbart trevlig pysselträff hos Scrapbooking4you i lördags.Vi var en alldeles lagom skara av ivriga pysslare.Som vanligt blev det mycket prat,skratt och skapande.

Jag har gjort en liten speldagbok med bian till min mans band"Long black train".I den så tänkte jag att det kan skriva in lite komihåg från sina spelningar och så.Bevis från pysselträffen kommer senare.

Ha en forsatt trevlig söndag!

Kram

fredag 21 maj 2010

Pysselträff....

Så är då hemmapremiären i fotboll avklarad.Det är yngste sonen som spelar.DEt är nu första säsongen som de ska spela 11 manna spel.Det blir nog mest en "lära" säsong den här.De har förlorat alla matcher hitills både seriematcherna och träningsmatcherna.Men det verkar inte bekomma dem så mycket utan huvudsaken är att de får spela och ha roligt.

Själv så är jag nu packad och klar för pyssel hos Nettan imorgon.Ska bli så kul att få komma och träffa ett gäng  pysseltokiga tjejer.Vi är ett gäng som brukar träffas där och pyssla som vi alla brinner för nåt oerhört.Bildbevis från träffen kommer senare.Hoppas att ni får en skön pingst och att ni får det lika trevligt som jag kommer att få det.

Kram

torsdag 20 maj 2010

Inte gammal bara......

Nu är snart den här veckan slut också.Tänk bara 3 veckor kvar tills skolorna slutar.Vars har egentligen den här våren tagit vägen.mycket sol och värme har vi haft nu i några dagar och det tycker jag verkligen om.Min "värk"kropp mår faktiskt också mycket bättre när det är varmt.På lördag blir det pyssel hos Nettan hela dagen och hela kvällen.det är alltid lika trevligt att träffa likasinnade pysseltokiga vänner.Så jag tror att det kommer att bli en superdag.

Kortet denna gång är gjort av maja designs nya pappersserie.Färgerna syns lite dåligt på bildenmen går i svart ,grått och vitt.Som dekoration har jag använt spellbinders till ramen runt texten och gråa och röda rosor.Hos scrapbooking4you så hittar man flera olika sorters spellbinders och rosor .Nä nu är det dax att krypa isäng.Gonatt!

Kram

tisdag 18 maj 2010

Ännu ett beställningskort.....

Hoppas att ni har det bra i värmen.idag satt jag och Anette( mina arbetskollega) ute och åt lunch.Det var verkligen superhärligt.Kortet som jag visar er idag är också ett beställningskort som ska vara till en som ska despuyera snart inom ämnet statistik.Därav diagrammet på framsidan.Papper kommer ladybug och finns att köpa hos scarpbooking4you.Blommor är köpt på lite olika ställen.Under blommorna har jag stuckit ner en bit av magnolias underbar girlanger som finns i många härliga färger.Girlangerna finns också hos scrapbooking4you att köpa.

Nu ska jag gå och limma fast det sista på ett annat beställningskort som jag visar er senare.Ha det gott så länge.

Kram

söndag 16 maj 2010

Beställningskort

Nu var denna underbar helg snart till ända.det har verkligen varit ett ljuvligt väder men sol och värme.Jag och framför allt min värkande kropp gillar  värme.I morgon bitt ska jag åka och hämta sonen vid tåget.ska bli så roligt att få höra hur de har haft det i Göteborg.Och det ska bli skönt att få kram om honom ordentligt för det har minnsann varit rätt tomt här hemma utan honom.

idag visar jag er det andra beställningskortet med tema student.det är ju snart dax för just student och skolavslutning.Tänk vad ett år går fort,tyckte ju nyss att de slutade skolan ; ).Beställaren av detta kortet var helnöjd med sitt kort och det är ju så roligt när de blir nöjda.Till dett kort har jag använt mig av ett studentpapper som jag köpt för något år sedan och min alldeles nyinköpta studentmösse stämpel från magnolia.jag kan säga att jag älskar den.

Nä, nu ska jag gå och se när Tre Kronor spöar Canada i hockey.ha en fortsatt skön söndag!
Kram

torsdag 13 maj 2010

I vågornas skum.....

Så har det  äntligen blivit lite bättre väder igen.Skönt med lite värme nu när det är långhelg och allt.Sent igår kväll vinkade vi av älste sonen vid tåget.Han och hans klass ska åka på klassresa till Göteborg.Det kommer nog att få det superbra där nere.Våren har nog hunnit komma lite längre där.Tidigt måndag morgon kommer de tillbaka.Så då blir det bara att fara hem och duscha och äta frukost och sedan beje sig till skolan igen.Det kommer nog att vara ett helt gäng med trötta ungdomar i skolan den dagen.

För att riktigt få längta till sommaren så visar jag er en Lo som jag ganska nyligen gjort men glömt att visa er.Fotot tycker jag är så härligt.Det är tagit ibland vågorna i Turkiet där vi var förra sommaren.ganska enkelt gjord men mina killar gillar inte direkt blommor och bling (som deras mamma gör).Papperen är iallafall Maja Design.

Ha en fortsatt skönt helg och låt oss hoppas att det underbara vädret håller  i sig.

Kram

måndag 10 maj 2010

Ny vecka igen och en helg som varit fylld av en massa pyssel.Jag har använt mig denna gång av ett papper från kaiser i lite vårliga färger.Än en gång har jag använt mig av en av mina favvostämplar från inkido.Jag gillar verkligen deras otroligt fina textstämplar.Även detta kort är sånt där bra att ha kort.

Ha en underbart fin vecka och vi hoppas att det fina vädret ska få fortsätta.

Kram

torsdag 6 maj 2010

Kort i brunt och turkost.....

Det har verkligen varit omväxlande väder nu i några dagar.Ibland regn,ibland sol och ibland snö osv.Nu vill jag ha lite värm ute så att all växtlighet börjar grönska.Jag känner mig lite less på allt brunt nu.

Nu har iallafall fotbolls säsong utomhus börjat på allvar med första seriematchen på söndag.För mig känns som att sommaren faktiskt är på väg när fotbollen startar.Kortet som jag visar er denna gång är ett sånt där bra att ha kort.Jag brukar nämligen försöka att ha en del grattis kort färdiggjorda här hemma.Man vet ju aldrig när man kan behöva ett.Jag har använt mig av de underbart vackra nya papperen från kaiser kraft.Och som vanligt så har jag köpt dem hos Nettan

Ha ett bra slut på veckan!

Kram.

tisdag 4 maj 2010

Beställninskort

Nu är jag nyss hemkommen från en som vanligt supertrevlig pysseldag hos Nettan.Detta kort gjorde jag förra veckan hos henne.Denna gång var det en beställning på ett studentkort som stod på beställningslistan.Hilda som studenten heter gillar lila så det var just den färgen som var beställd.Så här blev det.Ha en fortsatt trevlig kväll.Nu är det sängen som gäller för mig.gonatt!!

Kram

söndag 2 maj 2010

Hoppas att ni har en skön helg med god mat och mycket avkoppling.Själv har jag äntligen fått flytta in i mitt nya pysselrum.det är så roligt så att jag har verkligen bott där inne de senaste dagarna.Och har fått en hel del gjort också.Bildbevis på detta kommer senare.Eftersom att det inte har varit så bra väder heller så känns det helt rätt att bara få bo i pysselrummet.

Jag har faktiskt gjort en lo igen.Det blir inte så mycket av den varan men denna gång har jag använt mig av en bild från i somras på en prästkrage.Så färgerna till denna lo blev lite i vårens tecken.Jag har faktiskt gjort ännu en lo men den ska jag visa er senare när jag har fotat den.

Ha nu en forsatt skön helg!

Kram