söndag 16 maj 2010

Beställningskort

Nu var denna underbar helg snart till ända.det har verkligen varit ett ljuvligt väder men sol och värme.Jag och framför allt min värkande kropp gillar  värme.I morgon bitt ska jag åka och hämta sonen vid tåget.ska bli så roligt att få höra hur de har haft det i Göteborg.Och det ska bli skönt att få kram om honom ordentligt för det har minnsann varit rätt tomt här hemma utan honom.

idag visar jag er det andra beställningskortet med tema student.det är ju snart dax för just student och skolavslutning.Tänk vad ett år går fort,tyckte ju nyss att de slutade skolan ; ).Beställaren av detta kortet var helnöjd med sitt kort och det är ju så roligt när de blir nöjda.Till dett kort har jag använt mig av ett studentpapper som jag köpt för något år sedan och min alldeles nyinköpta studentmösse stämpel från magnolia.jag kan säga att jag älskar den.

Nä, nu ska jag gå och se när Tre Kronor spöar Canada i hockey.ha en fortsatt skön söndag!
Kram

3 kommentarer:

 1. Vilket fint student-kort du har gjort!

  kram//Anna

  SvaraRadera
 2. Superfint studentkort. Den stämpeln du använt är jättefint och pappret..ja, det passar verkligen. Ha en bra vecka och vi får hoppas på mer sol och värme. Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag snubblade in här efter ett besök hos Englagård. Ville bara sääga att jag tycker att du är en mästare på scrap. Ha det bra :O)

  SvaraRadera