lördag 4 september 2010


Förra helgen så hade vi en konst och hantverksrunda här i kommunen.Då var vi 3st som ställde ut våra scrapbooking alster och även en del saker som besökarna fick köpa.Tyvärr så var det inte som många besökare den helgen.Eftersom att botniabanan skulle invigas av kungen så tror vi att de flesta valde att far dit istället,vilket var otroligt synd.Det var tur att jag tagit med mig mina pysselsaker som jag kunde rpa mig med mellan besökarna.Jag fick väl inte så mycket gjort då iallafall men detta kort gjorde jag klart iallafall.Papperet som jag använt till detta kort är ifrån maja designs julserie från ifjol,men jag tycker inte att det är så vidare värst juligt.Så då valde jag att använda det eftersom att jag vet att mottagaren gillar dessa färger.

Som ni ser så har bloggen fått en liten ny design eftersom att jag tyckte att den förra var lite för somrig.Att det har blivit höst ute har märkts tydligt ute med blåst och kyla.Fast idag har det varit ett otroligt härligt somrigt väder ute.Hur skönt som helst.Min kropp mår ju inte så bra av kyla och blåst så ni må tro att jag njuter när det är varmt och skönt idag.Vädergudar har ju till och med lovat att detta ska hålla isig en bra bit in på nästa vecka.
Ha nu en fortsatt skön helg och njut av ledighet och hoppas att ni också har lika härligt väder som vi.

Kram

4 kommentarer:

  1. Helt underbart kort, och synd att det inte var så mycket folk, men tur du hade med dig pysselsakerna :)
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Jättefint kort du har gjort. Vacker bild och din blogg är jättefin nu. Vi har också¨haft en vacker helg med solsken. Vi får hoppas att det håller sig så ett tag. Ha en bra vecka. Kram Lena

    SvaraRadera
  3. Åååh vilket jättefint kort, och vilket sött motiv!! :)
    Så snygg din blogg blivit, riktigt höstfin. :)
    Så tråkigt att det inte kom så många besökare till utställningen, vilken tur du tog med dig pysselsakerna dit så du hade lite att pyssla med!! ;)
    Ja men självklart "måste" man köpa nya papper till julkorten eller hur? ;) Jag har ju redan börjat handla som du vet, och kommer att fortsätta med det också. Hi hi ;) Det går ju bara inte att låta bli när man ser dom nya. :)
    Här sitter jag och bara längtar tills nästa gång jag kan åka upp och träffa er igen, det var så himla roligt att få träffa dig och alla andra tjejer!! :) Hälsa till alla från mig! :)
    Tror jag måste skicka upp ett av mina foton till dig, så jag får veta vad en av tjejerna heter, en av dom två som jag inte träffat på innan. Hoppas det går bra för dig, och att du kan hjälpa mig?! Jag fick veta namnet men har naturligtvis glömt det, glömsk som jag är! :(
    Det kommer om en liten stund vännen. ;)
    Många stora kramar till dig från Lena

    SvaraRadera
  4. Hej Catharina:)

    WOW så läckert kort, och bloggen din är bara
    så jättefin!!!

    Tusen tack för trevlig kommentar i bloggen min,
    tack för att du hittade mig, alltid mysigt att
    få en ny svensk "blogvän" :)
    Jag länkar till dig - återkommer på besök:)

    Ha en fin vecka, hoppas vädret håller i sig:)
    Kram från Turid

    SvaraRadera