måndag 27 september 2010

Årets första julkort......

Så har vi en ny vecka igen....vart tar alla dagar och veckor vägen???Det kommer nog bara att smälla till nu så har vi snart julen här.Tiden bara flyger iväg tycker jag fast både på gott och ont.Nu har jag faktiskt börja göra en del julkort.Jag måste ju ha några att sälja till julmarknaden.Papperen som använt till detta kort kommer ifrån Maja design och den underbara stämpeln med halmbocken på kommer ifrån Magnolia.Det är en ganska så enkel modell av julkort som jag gjort men jag vet att många vill ha det lite enklare.Jag har hunnit tillverka ett par julkort nu så det kommer fler bildbevis senare.

Idag är det ett underbart väder ute.Natten har varit kall men nu skiner solen igen.Tror att jag måste ta mig en cykeltur upp till Nettan och se om hon fått nåt nytt.Ha det så bra så länge och hoppas att det fina vädret håller isig.

Kram

4 kommentarer:

 1. Åh vad fint. Det är enkelt och så stilrent. Jag har svårt att få till sådana kort. Men du har lyckats kanon och dessa papper är ljuvliga. Kram från Småland. Lena

  SvaraRadera
 2. Ååååå vilket underbart kort, väldigt vackert är det!! :) Jag håller med Lena, du har lyckats kanonbra och papperen är såå underbara. Halmbocken, vad har du målat den med för färg? Vilken nyans? Svårt med just halmfägen tycker jag, att veta vilken promarkerpenna man ska ta till den. Här är det också frostigt och kallt, brrr, jag fryser tom. innomhus. Skulle vilja göra som dig nu, mysa under filten, men det är svårt att ha den i kring sig när jag sitter i köket. hihi ;) Ha det så jättebra och hoppas du hittade lite nya fina papper hos Nettan. :)
  Många kramar från Lena

  SvaraRadera
 3. Du är så duktig på dessa enkla kort som blir så enormt snygga!
  Säger som Lena, svårt att inte ha på för mycket.
  Kram lene

  SvaraRadera
 4. Kjempefint julekort. Jeg likte godt den halmbukken:)
  Du er flink som har begynt med julekortene, jeg har ikke starta enda..

  SvaraRadera