onsdag 1 september 2010

En försenad present......


Så har det hunnit bli en ny månad igen....tiden verkligen rusar iväg.I dag tänkte jag visa er ett underbart kort+chokladask som jag fått som försenad födelsedagspresent av min pysselvän Mona-Lisa.Tack snälla för det vännen.Sedan måste jag också få berätta att i går så kom en mycket god bloggvän hit till Vännäsby på besök.Och det var ingen mindre än Lena BE som hälsade på.Det var verkligen superroligt att äntligen få träffa dig.Och jag lovar du var precis lika go`´som jag föreställt mig.Hoppas verkligen att vi kan ses någon fler gång.Det är nåt vi får sträva efter eller hur????Det är ju trots allt drygt 40 mil emellan oss så det är inte så himla enkelt må ni tro.

Nä nu ska jag göra mig klar för ett statsbesök idag.Ha det bra så länge.

Kram

1 kommentar:

 1. Oj så roligt det var att få träffa dig i går vännen, det var verkligen superkul att få träffa dig och alla andra!! :) Tusen tack för all hjälp jag fick av dig i Nettans butik. Jag är så glad för att jag äntligen fick träffa dig på "riktigt"!! Självklart måste vi träffas igen. :) Du är också precis lika go som jag trodde att du var, det märks om inte annat, i dina kommentarer hos mig. Du är verkligen en supergullig person!! :)
  Jag hoppas verkligen att vi ses flera gånger!!
  Jag längtar redan tills nästa gång vi ses. :) Du är så välkommen hit till mig, så om du har vägarna förbi hoppas jag att du tittar in, och självklart gäller det alla andra också som jag träffade igår.
  Wow vilket jättefint kort du har fått från din vän!! :)
  Mona-Lisa, var det hon som var med på träffen igår? Men mitt dåliga minne så är det svårt att komma ihåg alla namn hihi. ;)
  Många kramar från Lena

  SvaraRadera