onsdag 8 september 2010

Ett kort i rosa och brunt.....

Vilket underbart väder det har varit nu de senast dagarna.hoppas verkligen att det håller i sig ett tag till för det är helt ljuvligt.Igår for jag och mamsen till ö-vik för att hämta äpplen hos hennes vännina där.Resultatet blev att jag kom hem med 8 st proppfulla plastkassar med äpplen ca 8-9kg /påse.Så nu har jag fullt upp med att ta hand om allt detta.jag har idag kokat äppelmos och gjort äppeldricka.imorgon får jag pysselfrämmande så jag funderar på att röra ihop en äppelkaka att bjuda på.Men vi får se hur kroppen känns ikväll om den orkar.jag misstänker att den kommer att var en hel del mör så vi får se hur det blir med äppelkakan....

Idag visar jag er ett kort som jag har haft färdigt ett tag men som jag inte visat er.Det är ett kort i brunt och rosa.jag är ju inte så rosa i vanliga fall men i kompination med brunt så tycker jag att det är helt okej.Det mönstrade papperet som jag använt kommer från prima och jag tycker att det är otroligt vackert.sen har jag använt mig av ett rutigt band och en bild som jag skrivit ut från datorn.man kan verkligen hitta många superfina bilder på nätet .

Hoppas att ni får en forsatt bra vecka och att ni har tid för lite pyssel också.själv så måste jag återgå till min aäpplen nu.

Kram

6 kommentarer:

  1. Vilket vackert kort! Ja, du lyckas varje gång!

    kram//Anna

    SvaraRadera
  2. ÅÅåh vilket underbart rosa kort!!
    Och det var inte lite äpplen det ;) Du får äta äpplen i parti och minut hädanefter
    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Åh, vilket fint kort du har gjort. Jag är heller ingen rosa människa, men gillar det ihop med brunt. Ha det så gott bland alla äpplen. Det var inget litet lass du fått hem! Hoppas din helg blir bra och solig. Kram Lena

    SvaraRadera
  4. Hej Katharina:)

    Så jättefint kort, rosa o brunt blir så stiligt tillsammans,
    Lycka till med ditt äpple-projekt, mums va mycket gott man kan göra med dom...
    lukten av en varm äpplekaka får det att vattnas i munnen:)

    Ha en fin helg:)
    Kram fra Turid

    SvaraRadera
  5. Ååååå vilket vackert kort!! :) Jag är inte heller stormförtjust i varken rosa eller grönt men just till kort tycker jag om dessa färger. Jag tycker att rosa och gröna kort blir så fina.
    Det är mummms med äppelkaka, Oj, vad du jobbar och står i med både bär och frukt. Så duktig du är!! :)
    Va trevligt med pysselbesök, ha så jättekul och hälsa från mig om jag känner henne. ;)
    Ha en jättetrevlig helg. Tror jag ska beställa lite Maja design papper från Nettan i helgen föresten, eller så väntar jag lite till så fler hinner komma hem till henne.
    Ha det nu så gott min vän!
    Kramar från Lena

    SvaraRadera
  6. WOW!! Så nydelig kort du har laget! LEKKERT var det!

    Klemmer Ida:o)

    SvaraRadera