onsdag 31 augusti 2011

Tänk vad tiden går fort.I morgon är det redan september.Man märker ute nu att det blivit höst för löven i träden har gulnat och sedan så är det mörk på kvällarna nu.Tycker om att tända ljus och mysa.Men det är nog nästan det ända som jag tycker om med hösten.

För en tid sedan så fick jag en beställning på ett kort till ett nyfött mirakel.Det enda som beställaren hade som krav var att det inte fick vara så mycket rosa trots att det var en liten My som hade kommit till världen.Så jag valde att använda ett papper i lite grön ton och bara några detaljer i rosa som blommor och band.Här kommer kortet.
En annan sak som jag tycker om är att alla fina julpapper nu håller på att droppa in i butikerna.Har redan hunnit köpa en del och dessutom har jag börjat ska några julkort också.Att skapa julkort är verkligen något som jag gillar eller jag tycker om det mesta med julen .Det är en mysig högtid som man får tillbringa med familjen.

Tack för titten och ha det så bra!

Kram Catharina

4 kommentarer:

 1. Helt ljuvligt kort och fin stämpel va kan man köpa den?
  Kram från Maud

  SvaraRadera
 2. Så vackert kort, fin stämpel och så snyggt med blommorna!
  Kram lene

  SvaraRadera
 3. Hur snyggt som helst, med bara färg på nallen ;O)
  Ha det gott och Trevlig Helg.
  Britt-Inger

  SvaraRadera
 4. Åh vilket jättefint kort!! :) Så sött motiv. :)
  Har kanske kommit på en lösning på ditt problem med att kommentera. Jag har problem i en blogg just nu, men jag märkte att det gick bättre med den ena webläsaren än den andra att lämna kommentarer där, jag har två olika webläsare på min dator. Testa om det funkar bättre med någon annan, vad jag förstår så kan man hämta gratis webläsare på nätet, sök på google och se om du hittar nån annan som det funkar bättre med.
  Jag har som du säkert förstår fått hjälp med att få in min extra webläsare, hihi. ;)
  Ha en riktigt trevlig helg min vän.
  Kramar från Lena

  SvaraRadera