onsdag 24 augusti 2011

Den som väntar på nåt gott.......

Hoppas att ni har det bra nu när sommaren lider  mot sitt slut och hösten börjar ta vid.Barnen har börjat skolan nu så det känns skönt att få ordning på rutiner igen.

Själv har jag tillbringat ganska mycket tid i mitt pysselrum.Har gjort en del kort och faktiskt också en Lo.Det är inte så ofta som jag gör just Los men jag har framkallat en hel massa foton nu som jag verkligen vill sätta tänderna i.Så det lär ju helt klart bli fler Los.

I helgen som var så firade vi en av mina bästa vänner som fyllde år.Så jag och min man åkte ut till havet och tillbringade en helt underbar dag där ute.Då fick man faktiskt känslan av att sommaren kanske inte riktigt är slut trots allt.Till henne så gjorde jag detta kort.
Tyvärr så blev inte bildkvaliten den bästa men jag hoppas att det syns iallafall.På fredag så ska vi uppvakta en 40-åring så just nu så håller jag på att tillverka det kortet.Ni kommer att få resultatet senare.jag har faktiskt en hel del alster som jag inte visat er ännu.Så håll ut .....det kommer så småningom.Den som väntar på nåt......

1 kommentar:

  1. Så vackert kort, underbara färger du vald!
    Kram lene

    SvaraRadera