söndag 14 augusti 2011

Så blev det lite sommarvärme igen efter några kalla dagar med regn.Skönt att vi får ha sommaren kvar ännu ett tag.Hoppas att ni har det bra.själv har jag haft en tid med arbete och en del fix här hemma.Jag har bla plockat in vinbär och krusbär från min trädgård.av dessa bär så brukar jag koka saft.Sedan har det blivit en del städning och rensning här hemma.Idag har jag tex storstädat mitt pysselrum och det var verkligen behövligt kan jag lova.Jag brukar dock inte vaar så duktigt på att hålla det snyggt så länge men jag ska försöka att skärpa mig denna gång för det är ju mycket roligare att vara där inne när det är fint och man hittar sina saker.

Nu börjar det också dra ihop sig till att sönerna börjar skolan igen och det ska faktiskt bli rätt skönt.Fast vill ju naturligtvis inte börja igen.Då blir det lite ordning på rutinerna igen.

Här om veckan så fyllde en av mina bästa pysselvänner år och till henne gjorde jag detta kort.
Det blev ett staflikort med papper från websterpage.

Tack för titten!

Kram Catharina

2 kommentarer:

 1. Ett mycket vackert kort!!

  SvaraRadera
 2. hej vännen!
  Inte ska du be om ursäkt, jag tror vi alla har varit dåliga på att kommentera i sommar. Av olika anledningar får man inte till det!
  Jag har jobbat mycket och dessutom inte mått så bra. Men nu börjar de långa kvällar snart och då sätter alla igång igen!
  Jag har allt tittat på dina vackra alster, men som sagt, kommenterat har det inte blivit så mycket av med.
  Underbart kort du har gjort här!
  Ha en bra dag!
  Kram lene

  SvaraRadera