onsdag 7 september 2011

Hej på er allihopa, hoppas att ni har det bra.Här formligen vräker det ner regn idag.Och jag som ska fara och titta på sonens fotbollsmatch ikväll i detta väder usch!!!Men vad gör man inte för sina barn eller????
Inte nog med att regnet öser ner så blåser det också väldigt kraftigt.Det känns nästan som att man sk lätta från marken.Så den där fotbollen lär ju blåsa och fara som den vill tror jag.

För en tid sedan så gjorde jag ett sånt där "bra att ha kort". Papperet som jag använde är från maja design och helt ljuvligt enligt mig.Här ser ni resultatet.
Tycker nämligen om beige och vitt i kombination med varandra.Det blev som ett lite lantligt stuk på kortet.

Kortet som jag gjorde till 40 åringen som vi skulle uppvakta och som jag lovat visa er är gjort med papper från samma serie.Men tyvärr -klantig som jag är så glömde jag att fota det så det kan jag inte visa er.Så ni får hålla till godo med detta istället.

Tack för titten och ha det så bra!!

Kram Catharina

4 kommentarer:

 1. Åh va fint du har verkligen känsla för att göra fina kort.

  Kram från maud

  SvaraRadera
 2. Åh så roligt att höra från dig lite, vilken tur att du fått ordning på ditt googlekonto så du kan besöka mig igen. :)
  Åååh vilket jättefint kort du gjort igen, helt underbart motiv du hittat!! :)
  Jaa vi borde verkligen träffas det var ju så länge sen sist, du får packa din väska och komma hit till mig så kan vi scrappa tillsammans i några dagar du och jag. Det vore jättekul!! :)
  Här har regnet också vräkt ner i dag, just nu skiner solen lite men det kommer säkert mera regn igen. Vi har också en regnig och blåsig höst här fast den kanske inte är lika dålig som hos dig, lite från och till så kan ju solen titta fram om man har tur. ;)
  Hoppas du har det bara bra och att du också får se solen lite ibland. Ha det så bra vännen.
  Kramar från Lena

  SvaraRadera