onsdag 26 januari 2011

Fler alla hjärtansdagskort......

Här kommer ännu ett allahjärtansdagskort som jag gjort.Detta ska jag skicka till min andra bästa vän.Hon gillar rosa så därför så fick det bli ett rosa kort även om jag själv inte är så förtjust i just den färgen.
Här får ni se en närbild på blommorna som jag valt att använda till kortet.De lite större blommor cherryblossom har jag mistat med lite pearl och på de vita och rosa små rosorna har jag satt lite stickles.

Är inte så förtjust i att det nu har blivit kallare ute igen.Tycker ju att det var så himla härligt i måndags med strålande sol och några plusgrader.Då fick man verkligen vårkänsla.och det är nåt som jag längtar efter nu.Jag och min kropp har fått nog av snö och kyla nu för denna vinter.
Imorron ska jag fara och se den sista deltävling av första omgången av rockkarusellen.Min älste son ska ju spela och sjunga då så det klart att man måste dit och heja och rösta så att de får komma vidare till nästa omgång.I övrigt så blir det som vanligt en helg med massa innebandy då båda sönerna ska spela.Min yngste son ska tom göra debut i storebrors lag som målvakt.Så då hoppas jag på 2 st segrar i helgen.

Ha en underbar helg och var rädda om varandra!

Kram

3 kommentarer:

  1. Ett jättefint kort! Det ser så vackert ut med det virkade runtom. Jag är också en så´n som gillar rosa, så jag tycker att det var perfekt. Jag gillar alla färger förresten, haha.
    Trevlig helg!
    /Sandra

    SvaraRadera
  2. "Skit" ;) snyggt kort.....
    Trevlig helg själva. Det är lite idrott och lite idrott på TV i helgen eller....
    Självklart ska våra kroppar hålla för våran date...Vi får tänka positivt ;)
    Ha en skön helg.
    Kram, BI

    SvaraRadera
  3. Vilket underbart kort i rosa!! :)
    Joodå jag gillar det jag också, men fast jag älskar blått så kan jag tycka att rosa är en fin färg det med. Åtminstone i bland i alla fall. ;)
    Hoppas det går bra för din pojkar ihelgen och att du får en underbar och trevlig helg.
    Ha det bäst min vän!
    Kramar från Lena

    SvaraRadera