måndag 3 januari 2011

God fortsättning.....

Så har vi fått ett nytt år och jag hoppas att det förra slutade på ett bra sätt för er.För mig kunde det knappast slutat bättre.Fast det klart lite bättre hade det ju varit om min älste son firat in det nya året med oss men annars var allt perfekt.Lugnt och skönt precis som jag ville ha det.Jag hoppas och tror att detta nya året ska bli minst lika bra som det förra om inte kanske lite bättre till och med.Men jag tar en dag i taget så man får se.
Har hostat och kracksat ett tag nu och det verkar inte som hostan riktigt vill ge med sig ännu.Så allt annat som man vill göra blir tyvärr lite hämmat av denna hosta.

kortet jag visar er idag är ett av beställningskorten som jag har roat mig med under julhelgen.Fler kommer senare.

Som jag berättat om tidigare så ska jag ju vara gäst DT hos Brun kullan nu under januari.Så nu väntar jag bara att materialet ska dimpa ner i lådan så att jag får börja jobba med det.Det är ett uppdrag som jag verkligen ser framemot och jag hoppas ju naturligtvis att de ska bli nöjd med mina alster.Så ni må tro att jag är spänd och nyfiken på vad mitt DT paket kommer att innehålla.Så ni kan ju hålla utkik på brunkullans blogg så kanske ni får en skymt av mina alster där.

Seadn så har jag gått med i en födelsedags kedja också och till den ska det 1:a kortet var iväg skickat och framme på måndag då den första på listan (ica)har sin födelsedag.Ser framemot när min födelsedag kommer och alla fina kort som då ska dimpa ner i lådan -superkul.

Nä nu är det dax att åka till stan och titta på innebandy.Min älste son börjar sin cup i dag och den yngre sonen imorgon .Så det blir innebandy i dagarna 2 här.Men det är superkul så det ska nog gå bra.

Ha det gott så länge!
Kram

5 kommentarer:

 1. Halloj och god fortsättning!!!
  Ni i Vännästrakten verkar ha fått ett stänk av ena elaka baciller... Inte roligt alls :-(

  Det är ju tur att ni har det glada och positiva humöret att ta till, när livet kan vara lite upp och ner...

  Nyåret blev lugnt och skönt hos oss också. Gubben jobbade, och 17-åriga sonen firade med sina killkompisar. När så 12-slaget kom, och alla raketerna hade tystnat,blev det att titta på nattfilm...

  Måste ju också få säga att du gjort ett jättefint kort. Gillar vintage stuket...
  Hoppas att du får ett underbart scrapår 2011.

  Kram // Kikki

  SvaraRadera
 2. Vilka fantastiska fina kort du har gjort! Det var längesen jag var in här. Du får verkligen till det med vintage-bilderna..jag har ej hunnit pröva på det, men det någon gång kanske.

  kram/Anna

  SvaraRadera
 3. Så vackert kort i vackra färger!
  Ja du, förkyld verkar det vara lite var stans i landet tycker jag! Hostan är värst som du säger, den hämmar en så man inte har någon ork!
  Ha det gott!
  Kram Lene

  SvaraRadera
 4. WOW för ett snyggt kort Catharina,
  läckra färger och flott pyntat -
  verkligen elegant!!

  Önskar dig en riktig god fortsättning på det nya året, och tusen tack för alle snälla
  kommentar du gett meg i året som gott, det värmer:)
  Kram, Turid

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Men du... vilket underbart kort!! Jag sitter här och bara suckar för det är sååå fantastiskt vackert!! :) Vilket otroligt fint papper, vad är det för märke? och i lila dessutom som jag gillar, då förstår du mina suckar va? ha ha :D Jasså du har fortfarande kvar din gräsliga hosta också, samma här. Du har rätt... den hämmar en så man inte orkar göra nåt, den tar musten ur en alldeles.
  Ha det så bra vännen och ha en trevlig trettondagshelg!
  Kramar från Lena

  SvaraRadera