måndag 6 december 2010

Julmarknad.....


Som jag tidigare berättat så har jag ju varit på julmarkand med alla mina pysselalster.Det blir en del med tiden.Och särskilt när man nu brinner för detta så mycket som jag gör.Här kommer lite bilder från marknaden.Föräljningen gick ju inte så bra men jag är nöjd ändå.

Som ni ser så har jag nu piffat till min blogg lite med julen som tema.För dagarna går ju så fort nu så vi är snart där.Tiden formligen rusar iväg.Men jag känner faktiskt ingen julstress ännu,utan känner ett lugn.Vi ska visserligen ha hela släkten här på julafton men vi har bestämt att vi ska ha knytis så det blir inte så mycket för mig att förbereda .Åtminstone inte vad det gäller maten.Ska väl försöka mig på att baka lite iallafall.Nu när barnen håller på att bli stora så blir det inte så många julklappar som ska köpas in heller.Av de få som ändå ska köpas så är de flesta avklarade redan,skönt.För är det nåt jag verkligen inte gillar så är det att stångas med alla julklappsinköpare.
Har också en del julkort att visa er men de får vänta tills jag vet att mottagarna har fått dem.Hoppas att ni tar det lugnt och inte stressar nu inför det som ska komma.

Kram på er!

6 kommentarer:

 1. hej vännen!
  ja du, det är inte lätt att sälja. I år gick det dåligt för mig också... förre året sålde jag allt!
  Men jag kommer av med en del när vi ska ha julfest!
  Ha en bra dag!
  Kram Lene

  SvaraRadera
 2. Vad fint du har fått i din blogg. Gillar verkligen utseendet!
  Tråkigt att det ska vara så svårt att sälja sina prylar. Konstigt, för det är jättefina saker du gjort. Är det snåla smålänningar hos er med tro! ha,ha.
  ha det bra. Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Tack för din omtanke, det värmer.
  Synd att du inte fick sålt så mycke på marknaden men du kanske kan få iväg det på annat vis ;)
  Trevlig helg med dina vänner!
  Kram och vi hörs, BI

  SvaraRadera
 4. WOW säger jag bara, vilka underbara alster du har gjort!!!!

  kram//Anna

  SvaraRadera
 5. Supersnygg blogg, och helt underbart snygga alster.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Vilka underbara alster du gjort!! :)
  Vad synd min kära vän att det inte gick så bra med försäljningen på marknaden, bättre lycka nästa år. Människor verkar spara mer på sina slantar detta år, av nån anledning???
  Din blogg är så julig och fin, riktigt stämmningsfullt är det här nu!! :) Visst är det kul att julpynta bloggen lite också?! :D
  Kramar från Lena

  SvaraRadera