torsdag 23 december 2010

God Jul.....


Nu har jag tänkt att ta lite julledigt från bloggen men återkommer innan nyåret igen.Vill önska er alla en riktigt god jul med dessa bilder på några av mina handmålade tomtar och verkligen tacka alla som har skickat så underbart vackra julkort till mig.Ni ska veta att det verkligen värmer så här i vinterkylan.Idag visade termometern hela -28 grader.Så jag är glad att all julförberedelse är klar så att jag inte behöver gå ut idag.

Sedan så kan jag också meddela en rolig sak som jag dessutom är otroligt stolt över och det är att jag under januari månad kommer att vara gäst DT hos Brunkullan.Ni må tro att jag blev överraskad och glad när en förfrågan kom.Så jag sitter nu och väntar på att mitt DT paket ska dimpa ner i lådan så att jag får sätta händerna i det.Det ska verkligen bli superkul.

Nä nu ska jag återgå till att klä granen och städa lite.Ha det nu så skönt i julhelgen och passa på att verkligen vila upp er och ladda batterierna inför bästa år.Vi hör kanske under mellan dagarna.

Stor jul kram

2 kommentarer:

 1. Tusen tusen, miljoner tack snälla vännen, för det helt underbara kortet som damp ner i min låda idag!! :) Det är så fantastiskt fint och det gladde mig jättemycket, kortet värmde mig verkligen idag när vi har -25 grader ute.
  Men åh så roligt! :D Jag får grattulera så mycket till DT platsen vännen!! :) Stort lycka till med det, förstår att det ska bli kul!! :)
  Ha nu en underbar julhelg min goa vän! :)
  Julkramar från Lena

  SvaraRadera
 2. Nu var glömska jag i farten igen. hihi ;)
  Jag glömde ju helt bort att tacka så jättemycket för allt fint utstansat som jag fick.
  Tusen tack så jättemycket vännen!! :)
  Jag fick så mycket fina och bra grejer så oj oj oj!! Är sååå glad!! Tack så mycket kära vännen! :)
  Kramar från Lena

  SvaraRadera