måndag 27 februari 2012

Ny vecka....

Tänk vad en helg går snabbt. Helgen har som vanligt varit fylld med en hel del innebandy men har även hunnit med melodifestivalen, jobb och middagsgäster.

I dag när jag tittade på termometern så visade del dryga -20. Nu har vi haft lite humanare temp ett tag så morgons kyla kom lite som en chock. Men då är det tur att man inte har så långt till jobbet att gå.

Här kommer ett av de kort som jag gjorde när jag var hos min pysselvän i Holmsund och pysslade härom veckan.Papperet som jag använt kommer från Reprint.

Tack för titten och god fortsättning på veckan!

Kram Catharina

måndag 20 februari 2012

Julkänsla.....

Oj vad det har vräkt ner snö nu här hos oss. Jag vet inte hur mycket men så mycket kan jag säga att hela söndagen bara i princip gick åt till att skotta och åter skotta.Dessutom så var maken upp på hustaket och skottade en sväng också i lördags.Det är väl lagom att börja om med taket igen snart skulle jag tro. Så om det är så att ni tycker att ni har förlite av det vita guldet så får ni gärna komma och hämta gratis här. Här kommer säkert snön att ligga kvar lagom till barnen ska börja skolan igen efter sommarlovet. Så jag börjar faktiskt få tillbaka lite julkänslor igen nu när vi är dräkta i snö. Så vad kan väl passa bätte att jag visar er idag än ett nytt julkort som jag gjort.
Till detta kort har jag använt papper från maja design.

Tack för titten och hoppas att ni inte har blivit dränkta i snö som vi.

Kram Catharina

tisdag 14 februari 2012

Alla hjärtans dag.....

Idag är det alla hjärtans dag och jag uppvaktade min make med detta kort.
.
För en tid sedan så köpte jag nya dies som jag har provat att använda på detta kortet. Jag valde att inte använda något mönstrat papper utan mönstret på papperet fick mina dies stå för. Jag har faktiskt gjort fler kort ingefär på samma sätt men de visar jag en annan dag.
Tack för titten och ha en fortsatt bra alla hjärtans dag och glöm inte bort era nära och kära idag.

Kram Catharina

fredag 10 februari 2012

Fredag igen.....

Så var det helg igen. Vart tog den här veckan vägen.Man märker verkligen att det börjar gå mot ljusare tider för det blir ljusare och ljusare för varje dag nu, vilket jag tycker är skönt. Jag har idag börjat min helg med att vara på spa. Jätteskönt och välbehövligt!

I januari så fyllde en mycket god vän år och till henne gjorde jag detta kort.
I helgen ska vi fira min yngstre son som fyller 15 år. I övrigt så är min helg som vanligt fylld med en hel del innebandy.
Hoppas att ni får en skön helg för det kommer jag iallafall att ha.

Tack för titten och Trevlig helg!

Kram Catharina

fredag 3 februari 2012

En kall vinterdag.....

Buuurrrr....Idag visade termometern på hela -30 grader när jag skulle ta min dagliga promenad till jobbet.Jag hör till de personer som hatar att ha mössa på mig men idag åkte den faktiskt på ändå.Jag måste erkänna att det kändes skönt om öronen och är faktiskt lite stolt att jag ändå tog på mig den. Hörde på tvn imorse att kylan visst ska hålla i sig hela helgen. Tur att jag planerat att mest hålla mig inomhus för att städa och baka.Min yngste son fyller nämligen 15 år nästa helg och på veckorna så finns inte så mycket ork kvar till sånt utan den mesta orken och energin går åt på jobbet.

Jag verkligen älskar julen och att få pyssla med julkort och pynt så därför har jag inte städat bort mina julpapper och sånt ännu.jag har istället börjat tillverka en del julkort redan nu så att jag slipper stressen med sånt i november.Idag visar jag er ett av dessa kort som jag gjort.och vad kan väl passa bättree att visa er en kall vinter dag som denna.

Ha en trevlig helg och Tack för titten!

Kram Catharina