fredag 3 februari 2012

En kall vinterdag.....

Buuurrrr....Idag visade termometern på hela -30 grader när jag skulle ta min dagliga promenad till jobbet.Jag hör till de personer som hatar att ha mössa på mig men idag åkte den faktiskt på ändå.Jag måste erkänna att det kändes skönt om öronen och är faktiskt lite stolt att jag ändå tog på mig den. Hörde på tvn imorse att kylan visst ska hålla i sig hela helgen. Tur att jag planerat att mest hålla mig inomhus för att städa och baka.Min yngste son fyller nämligen 15 år nästa helg och på veckorna så finns inte så mycket ork kvar till sånt utan den mesta orken och energin går åt på jobbet.

Jag verkligen älskar julen och att få pyssla med julkort och pynt så därför har jag inte städat bort mina julpapper och sånt ännu.jag har istället börjat tillverka en del julkort redan nu så att jag slipper stressen med sånt i november.Idag visar jag er ett av dessa kort som jag gjort.och vad kan väl passa bättree att visa er en kall vinter dag som denna.

Ha en trevlig helg och Tack för titten!

Kram Catharina

4 kommentarer:

 1. Oj, vad kallt ni har det. Här är "bara" 17 grader. Jättefint julkort du har gjort. Smart att vara tidigt ute. Ha en trevlig helg. Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Ett mycket fint Julkort och du har verkligen börjat i tid:)

  Ha det gott och önskar dig en jättetrevlig söndag:)

  Kramar från Lilla vännen Inger ♥

  SvaraRadera
 3. Hu så kallt.
  Underbart fint kort du gjort.

  Kram från Maud

  SvaraRadera
 4. Vilket fint kort Catharina
  Kram Anette

  SvaraRadera