måndag 27 juni 2011

Födelsedagskedja.....

Jag har gått med i en födelsedagskedja som Linda Horn håller i.Och ni kan tro att det var roligt att fylla år när hela lådan var full med otroligt fina grattiskort.Här visar jag er dem:
De första korten är ifrån Mia H,Hozzan,Linda och Pernilla.
Och här kommer korten från Maya,Cecilia,Gunilla och Inga
och de sista kommer från Kim,Britt-Inger och Johanna.

Det fattas fortfarande några som inte hunnit komma ännu men jag lovar att visa er de så fort de har dimpt ner i lådan.Jag vill tack alla så mycket för dessa fina skapelser och dessutom vill jag ta för allt "gott" som också följde med.

Idag är det soligt och varmt igen.Skönt och välbehövligt nu efter en tid med regn och lite kallare väder.Hoppas att ni också har fint och soligt väder nu.
Ha det gott så länge!

Kram






torsdag 23 juni 2011

Intensiva dagar......

Så är äntligen dagen med stort D över.Alltså min 40 årsdag.Jag blev ordentligt firad i dagarna 2.Många fina blommor och presenter fick jag också.Eftersom jag är med i en födelsedagskedja så kan jag säga att det var en hel hög med kort som damp ner i lådan.Fick även en del kort från andra också som inte är med i kedjan.Tack snälla för det allihopa.Det värmer i hjärtat och själen att man blir ihågkommen när man har födelsedag.Bild på alla dessa underbar kort kommer senare när jag har fotat dem.
Denna ljuvliga skapelse fick jag av mina pysselvänner Elisabet och Mona-Lisa när de kom förbi och uppvaktade mig.
Så här vacker såg boken ut på insidan.Den var fylld med vackra spetsar och andra småsaker som man kan behöva.Den innehöll också ett presentkort hos Nettan som jag kan lova att jag ska köpa något fint för.

Trots att det är trevligt när folk kommer och uppvaktar en och sånt så måste jag erkänna att jag är helt slut.All min energi har gott åt till att förbereda inför födelsedagen+att det har varit massa andra saker som också har hänt bla så har jag varit på mina söners skolavslutningar och min svägerskas student.Det är ju alltid trevligt att få vara med om sånt också.Fast varför måste allting ske samtidigt?

Nu i midsoomar så ska jag bara vila upp mig och ha det skönt.Förresten jag tror att jag pyssla lite också.Hoppas att ni också får en lugn och skön midsommar.Ta hand om varandra därute.

Kram

tisdag 14 juni 2011

Välkommen till världen.....

För en tid sedan så fick jag en beställning på ett kort till en nyfödd liten italienare.Beställaren ville också att jag skulle sätta dit pojkens namn på kortet.Valde att använda mig av Magnolias fina prinspapper.

Imorgon är det skolavslutning för den yngre sonen som nu går ut 7:an.Han ska spela och sjunga ute på skolgården och mamma(jag)ska vara där och kanske fälla en och annan tår.Den äldre sonen slutar inte skolan förräns på torsdag.Han går ut första ring..Och min svägerskas dotter tar studenten så vi ska dit och uppvakta både utanför skolan när studenterna kommer ut och sedan blir det mat hemma hos svägerskan.Annars så är jag i full gång med förberedelserna inför min födelsedagsfest som ska bli på lördag.Jag fyller ju egentligen förräns till veckan men vi tjuvstartar firande med öppethus i helgen.Jag tror att jag faktiskt har det koll på det mesta nu inför kalaset.det är bara lite småfix kvar så jag börjar känna lugnet.

Nu får ni ha en bra fortsättning på veckan och en underbar helg!

Tack för titten!
Kram

tisdag 7 juni 2011

Examenstider.....

Nu så här i dessa examens och student tider så har jag haft en hel del kortbeställningar.Här visar jag er först ett med temat just examen.
Och här är ett kort till en blivande student.Har även själv gjort ett studentkort som min familj ska ge bort till en student.Men det visar jag er senare när mottagaren har fått sitt kort.

Nu känns som om äntligen sommaren har kommit hit till oss.Det har varit ett helt ljuvligt väder idag och jag har haft turen att få jobba utomhus idag.Kan det bli bättre? Nä jag tror inte det.min värk i kroppen mår mycket bättre i värme.De sa på tvn också att värmen skulle stann åtminstone i några dagar så det känns bra.

Hoppas att ni kan vara ute och njuta i solen.

Kram

torsdag 2 juni 2011

Mitt hjärta....

Här om dagen så firade jag och min älskade make bröllopsdag.Tänk vad åren har gått fort.Vi har redan hunnit varit gifta i hela 19 år.Så nästa år när vi firas 20 år så åker vi bort på en långweekend tillsammans.Vart resa går har vi ännu inte bestämt.Troligtvis till Rom eller Barcelona.Det är något som jag ser fram emot.
Här kommer en närbild på hjärtat som jag gjort och satt fast på kortet.Hjärtat har gjort av en massa smårosor som jag limmat fast och sprayat med lite mist för att få ett lite shimmer.Till sost så limmade jag fast en färdig banderoll från Pysselgumman .Alla papper kommer för övrigt också från pysselgumman och serien "Från mitt hjärta".

Ha en fortsatt skön lång helg.Själv så ska jag nu krypa i säng för jag ska jobba imorgon.

Kram