tisdag 14 juni 2011

Välkommen till världen.....

För en tid sedan så fick jag en beställning på ett kort till en nyfödd liten italienare.Beställaren ville också att jag skulle sätta dit pojkens namn på kortet.Valde att använda mig av Magnolias fina prinspapper.

Imorgon är det skolavslutning för den yngre sonen som nu går ut 7:an.Han ska spela och sjunga ute på skolgården och mamma(jag)ska vara där och kanske fälla en och annan tår.Den äldre sonen slutar inte skolan förräns på torsdag.Han går ut första ring..Och min svägerskas dotter tar studenten så vi ska dit och uppvakta både utanför skolan när studenterna kommer ut och sedan blir det mat hemma hos svägerskan.Annars så är jag i full gång med förberedelserna inför min födelsedagsfest som ska bli på lördag.Jag fyller ju egentligen förräns till veckan men vi tjuvstartar firande med öppethus i helgen.Jag tror att jag faktiskt har det koll på det mesta nu inför kalaset.det är bara lite småfix kvar så jag börjar känna lugnet.

Nu får ni ha en bra fortsättning på veckan och en underbar helg!

Tack för titten!
Kram

3 kommentarer:

 1. Hej vännen min!
  Stort GRATTIS på din födelsedag, i förskott.
  Jag hoppas festen blir lyckad och att du får jätteroligt och att du får mååånga presenter.
  Vilket jättefint kort du har gjort till den lille gossen!! :)
  Hoppas du också har fint väder, här har solen återvänt men det är tyvärr ingen värme, bara 16 grader. Hoppas det blir vamare till midsommar åtminstone. Ha det så jättebra vännen och lycka till med festen!! :)
  Många kramar från Lena

  SvaraRadera
 2. Hipp hipp HURRA på din födelsedá! :)
  Grattis på 40 årsdagen min vän! :)
  Ha en underbar dag.

  Vill önska dig en riktigt trevlig midsommar på en gång! Hoppas vi får vackert väder. :)
  Kramar från Lena

  SvaraRadera