måndag 17 oktober 2011

Julpost....

I helgen så blev vi bjudna på middag hos våra mycket goda vänner och eftersom att jag vet att de också har en pysslare i sin familj. Så kände jag att det skulle vara kul att få ge henne en brevlåda för julkorten. Brevlådan tillverkades i tisdag hos min  pysselvän Britt-Inger och jag kände direkt att jag skulle ge bort den. Den var vansinnigt rolig att göra så jag kan försäkra er att jag garanterat kommer att göra fler som jag sedan visar er i bloggen. Det blev för övrigt också en mycket uppskattad present av mottagaren.

Jag tycker att jag valde ett perfekt papper för ändamålet och valde att inte dekorera så mycket på själva lådan utan valde att sätta blommorna uppe på locket istället. Texten till framsidan har jag stansat upp med cuttlebugen.

Hoppas att ni har haft en lika skön och underbar helg som jag .Tänk jag har inte lagat mat på hela helgen. Vilket lyx! Det hör ju inte direkt till vanligheterna utan bara att njuta. Vi åt middag borta även på igår då några föräldrar hade fixat en supertrevlig fotbollsavslutning med middag. Sån här lyx borde få ha oftare.

Tack för titten!

Kram Catharina

5 kommentarer:

 1. Kan tro att dom blev glada,
  den är ju jättefin.

  SvaraRadera
 2. wawwww hvor er den bare helt utrolig fin

  krammm

  SvaraRadera
 3. Jättefin postlåda och visst va den kul att göra.

  Kram från maud

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!
  Jag bara måste få kika in hos någon och se allt fint som tillverkas, mina armar gillar det inte att jag sitter vid datorn och skriver, dom värker som sjutton, men jag är såå sugen så jag spricker snart. hihi ;) En helt fantastiskt underbar postlåda du har gjort, lyckliga människa som får den, den är otroligt fin!! :) Vad är det för papper du har på den? Det passade ju helt perfekt och fint är det. :)
  Jag har aktat mig för att kika i affärerna nu eftersom jag har bestämmt att jag måste göra 100 alster först innan jag får köpa några papper igen, får väl se hur länge jag kan hålla mig. ha ha ;)
  Ha det så bra vännen och ha en riktigt fin höst.
  Kramar från Lena

  SvaraRadera
 5. Den är jättesnygg, vem skulle inte bli glad för den?!
  Ha en skön helg!
  Kram lene

  SvaraRadera