onsdag 26 oktober 2011

Ännu ett julkort......

Hu nu har det blivit både kyligt och halkigt när jag ska ta min promenad till jobbet.Jag är verkligen ingen fantast av denna årstid som vi  nu går in i.Det ända som gör tiden framöver lite trevlig är advent och jul.Det är något som jag ser framemot.Tycker om att få mysa med brasa och tända ljus nu när det är mörkt och kallt.

Förlåt att jag inte uppdaterat nyligen men jag har iallfall pysslat en hel del. Julkortstillverkningen är i fullgång. Jag har införskaffat både en del nya julpapper, stämplar och lite annat deko(som om jag inte har julpapper kvar sedan tidigare år då) så jag känner vekligen hur inspirationen infinner sig.

Idag visar jag er ett av de julkort som jag gjort.Det är lite enklare och snbbgjord modell.Tycker det är kul att göra lite olika typer av modeller. Jag vill ju inte att det ska bli någon massproduktion som det är på de julkort som man kan köpa ute i handeln.
Papperet är från inkidos julserie och kransen har jag gjort av grankvist som jag stnsat ut med en Martha Stewart punch och satt ihop till en krans.

tack för alla fina kommentarer som ni ger mig.Det är tackvare er som jag känner att det är värt allt detta med bloggandet och att jag får finna inspiration hos er gör mig inspirerad.

Tack för titten!

Kram Catharina

4 kommentarer:

 1. Jättefint julkort och jag gillar kransen särkilt mycke, ha det gott.

  Maud

  SvaraRadera
 2. Va snyggt det va med den kransen & fina papper!
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Det är ett jättevackert julkort du har gjort. Snyggt med kransen. Kram Lena

  SvaraRadera
 4. åh.... hvor er den dog bare smuk.

  klemmmm

  SvaraRadera