onsdag 4 maj 2011

Vinter igen.....

Så har vi haft som vinter igen.Det har varit både kallt,kallt och snö ute.Jag har tom frusit inomhus.Det har känts som att kylan gått igenom ben och märg.Så jag har tagit fram långkalsongerna,tjocksockarna och dunjackan igen.Det känns inte kul men vad gör man.Vi som hade ett så ljuvligt väder under påskhelgen och nu är det så här.Det är ju dessutom inte april nu heller så....På tvn har de iallafall lovat att det ska bli bättre till helgen.Vi får verkligen hoppas på det.Nä nu nog klagat på vädret.

För en tid sedan så köpte jag de nya supervackra papperen från Pysselgumman.De är helt ljuvliga att jobba som vanligt med hennes serier.Jag gjorde detta kortet från en av dessa papper.Valde att sätta vintagebilden i en ram gjord av Martha Stewart och att sätta 2 remsor med min nya bårdpunch från även den Martha Stewart.Valde att inte ha nån text på detta kortet.Tycker att det kan vara bra att ha några sånna också så att det kan passa till allt närsomhelst.

Ha en forsatt bra vecka!

Kram

5 kommentarer:

 1. Bara så vackert.
  MVH. Maud

  SvaraRadera
 2. Wow vilket supersnyggt kort, du är fantastiskt duktig på att göra snygga kort!! :)
  Vilken otroligt vacker ram du gjort, sååå fint!! :)
  Ja det ska bli jättekul och spännande att prova på detta med att vara DT, såå kul! ;)
  Hoppas du har det bra vännen och att du får finare väder. Här är det också ett riktigt skuttväder, kallt är det och ingen sol i sikte. Ha det så bra.
  Kramar från Lena

  SvaraRadera
 3. Åh, vilket snyggt kort du har gjort. Bilden är så fint. pappren duderfina och så fint du har dekorerat. Kallt är det verkligen. 5 grader minus i morse. Men till helgen blir det bättre! Ha det gott. Kram Lena

  SvaraRadera
 4. jättefint.. ljuvliga stansar... man vill helst ha alla som finns..

  SvaraRadera
 5. Ett sådant juvligt kort, pappren är så fina,skulle också vilja ha dom.
  Ha en bra dag
  Kram Nina

  SvaraRadera