tisdag 26 april 2011

Dubbla födelsedagar.......

Söndagen före fyllde en mycket god vän till mig och min familj år.Så vi var och uppvakte henne och då hade jag gjort detta kort.
Och några dagar tidigare så fyllde hennes man också år.han är dessutom min mans spelkompis.De har ju sitt rockabilly band tillsammans med våra söner.Och till honom hade jag gjort detta kort.

Motivet med loket på kortet fick jag idéen till eftersom deras rockabillyband heter just "Long black train"så då tyckte jag att denna bild passade bra.Tyvärr så är denna bilden lite ljus av kameran.Jag har ju ingen märkvärdigt dyr och fin kamera så det blev inte bättre än så här.Så ni får hålla till godo med det.

Påskhelgen har varit helt underbart skön.Några lugna dagar hemmavid.Älste sonen har varit på läger nästa hela helgen så det har bara varit jag ,min man och yngste sonen hemma.Lite nyttigt har ju iallafall fått gjort här hemma men det har blivit mycket kvalitetstid tillsammans också.Idag har jag varit tillbaka på jobbet igen och det var trevligt att få träffa alla igen.Nu när man har varit ledig ett par dagar och det dessutom varit ett underbart väder så känns det nästan som om man har haft lite sommarsemster.Fast det är nog tur att man ändå har den kvar.

Ha nu en fortsatt skön vecka och var rädda om varnadra.

Kramar

2 kommentarer:

 1. Jättefint med den virkade kanten.
  MVH. Maud

  SvaraRadera
 2. Åh vilka jättefina kort du gjort igen vännen!! :)
  Härligt att höra att din påsk också varit lugn och skön. Det har min med, jag har mest suttit och scrappat eftersom jag var med i en CC över påsken, det var jättekul. :)
  Ha det så bra min vän.
  Kramar från Lena

  SvaraRadera