söndag 22 april 2012

Så var helgen snart slut igen. Helgen har varit lugn. igår så var jag in till stan en sväng på kvällen eftersom min make och älste son skulle lira på ett café. Jag har nu också bokat och betalt för min älste sons resa som han ska göra tillsammans med en kompis i sommar. De ska åka till franska rivieran, närmare bestämt till Nice i ett par dar. Min yngre son åker ju med sitt fotbollslag till Göteborg isommar också. Men själv så stannar jag nog hemma. Jag kommer nog bara att vara ledig ett par strödagar ,annars så jobbar jag nog hela sommaren.

På tisdag åker jag till Karlstad på kurs i 2 dagar. Jag hoppas verkligen att jag ska hinna göra ett besök hos ljuva änglar och deras butik. Men vi får se om det finns tid till det men jag hoppas verkligen för det skulle vara roligt. Jag har hört att det ska vara en jätte mysig affär.

För en tid sedan så fick jag en beställning på ett kort som min arbetskompis beställt. Det skulle vara till en 40- åring. Här ser ni resultatet. Beställaren blev verkligen supernöjd med kortet.
Tack för titten och ha det så gott!

Kram Catharina

2 kommentarer:

 1. Det var ett blått kort!
  Men super fint. Färgerna passar varandra å blomm högen... Jätte fint kort du gjort!

  Kramar Mulle

  SvaraRadera
 2. Jätteläckert kort härligt att det går i samma kulör...'
  kram
  Agneta

  SvaraRadera