torsdag 8 mars 2012

Dålig uppdatering....

Usch nu har jag varit extremt dåli på att uppdatera. Vet egentligen inte vad det beror på men en sak vet jag och det är att det inte beror på att jag inte pysslat nåt. jag har nog pysslat mer än någonsin men vet inte varför jag inte uppdaterat bloggen ;)

Nu är det bara en vardag kvar av barnens sportlov. Och jag kan inte annat än tycka att det faktiskt ska bli lite skönt att de börjar skolan igen så man får tillbaka lite rutiner igen. För snacka om att rutinerna blir rubbade på när de har lov. Men så kan det ju kanske få vara ibland. Jag måste verkligen få tillägga att det var flera år sedan som jag upplevt att de har behövt detta lov så mycket som denna gång. De har haft en mycket tuff period i skolan nu just innan lovet med massor av prov och inlämningsuppgifter.

Idag tänkte jag visa er ett kort som jag gjort för ganska länge sedan. Det blev ett sånt där bra-att-ha kort denna gång. Tycker att det är bra att ha några kort på lager hemma för man vet aldrig när det kan behövas.
Nä nu är det middagsmaten som ska lagas så jag säger hej då för denna gång.Jag lovar att det in te ska dröja lika länge nu tills nästa uppdatering.

Tack för titten!

Kram Catharina

2 kommentarer:

  1. Jättefint kort och ibland hinner man inte med att uppdatera bloggen och det gör ju faktiskt ingenting man gör det när andan faller på .

    Kram från maud

    SvaraRadera