söndag 17 juni 2012

Så var fotbolls EM över för Sverige för denna gång-surt. Sportnörden i mig tycker att det är jättetrist men samtidigt så säger mitt inre att det är skönt. Nu kan man slappna av och titta på resten av EM utan att behöva vara nervös. Så inkväll laddar jag med att heja på vårt grannland i söder. Måste ändå tillägga att Sverige förlorade mot England med flaggan i topp trots allt. Det var Matchen mellan mot Ukraina som skulle ha genomförts på ett betydligt bättre sätt. Nä nu nog om fotbolls EM.

För övrigt så har mina ungdomar här hemma hunnit få sitt efterlängtade sommarlov. Jag tror också att det kom ganska lägligt i tid nu för jag har haft 2 väldigt skoltrötta ungdomar här hemma. Så nu väntar ca 10 veckors skön ledighet. Den äldre sonen ska visserligen jobba hela sommaren men det blir iallafall ett avbrott mot skolan. I slutet av sommaren så drar han och en kompis på en välbehövlig semester till franska rivieran. Den yngre sonen har inget sommarjobb utan får vara ledig hela sommaren. han åker till Göteborg med sitt fotbollslag i mitten av juli. Så han får väl iallafall ett litet äventyr där. Själv så kommer jag att jobba hela sommaren utom 1 vecka i augusti då jag ska få lite välbehövlig semester. Det är i stort sätt våra semester planer för i år.

För en tid sedan så fick jag en beställning på ett studentkort. Det var våra bästa vänners dotter som tog studenten. Så här blev det:
Bilden blev inte så bra men det är ju försent att göra nåt åt det nu.
Så ni får ha lite överseende med det.

Ha det så bra så länge- nu taggar jag fotboll ikväll!
Kram Catharina

1 kommentar:

  1. Jättefint kort och ha det så gott.

    Kram från Maud

    SvaraRadera