tisdag 26 juli 2011

Snart myndig.......

För en tid sedan så var vi bjudna på dop.Det var en av mina bästa vänner som skulle döpa sin lilla dotter Maja. Så vi tog en tur ner till Härnösand en ljuvligt fin och varm sommardag i juli.Jag gjorde detta kortet till den lilla tösen.
Idag har vi firat älste sonen som fyllt 17 år.Tänk att det redan gått 17 år sedan han föddes.Det känns inte alls som så utan åren har gått så himla fort.Så jag måste verkligen passa på att verkligen "bestämma "över honom nu för nästa år när han blir myndig så är det kört.Då har mamma ingen talan längre om man frågar honom iallafall.Själv anser jag att så länge de bor hemma under mammas tak så har  jag faktiskt en del att säga till om eller hur???

På torsdag så ska jag åka till min mycket goda pysselvänner Mona-Lisa och Elisabet i Nordmaling och pyssla hela dagen.det ska bli hur kul som helst.Har inte träffat dem på länge så jag känner att det dax för lite pyssel och en hel del prat och skratt.kommer säkert att ha ont i skrattmusklerna på fredag men det är det absolut värt.Jag längtar supermycket.

Nu ska jag gå och äta en bit smörgåstårta till så ni får ha det så gott så länge.och njut av det underbara sommarvädret.

Tack för titten!

Kram

fredag 15 juli 2011

Ett kort till en vän.....

Förlåt för en otroligt dålig uppdatering.Men det kommer nog att bli lite glest mellan inläggen nu när maken har semester och vi har en del hemmafix att göra och så jobbar jag ju förstås.Jag kommer att jobba en vecka till och sedan ska jag ha en hel veckas välbehövlig semester.Men jag lovar att uppdatera så fort jag kan för tro inte att det inte skapas något i pysselrummet trots att det är sommar.Jag har för övrigt städat och sorterat en hel del i pysselrummet.Du vet sånt som man inte har tid för övrig tid på året.Jag är inte färdig än utan har tagit en liten paus för pyssel.Jag har ju en del kort som måste fixas men jag lär ju ta tag i det igen snart.

Idag tänkte jag visa er ett kort som jag gav till en av mina bästa vänner när hon fyllde år för någon vecka sedan.
Papperet med fjärilar som jag använt mig av hittade jag i mina gömmor nu när jag städade och röjde i pysselrummet.Jag hade helt glömt bort att jag hade det.Fast det har jag ju och andra sida gjort med många av mina papper.För har jag papper eller har jag papper(fniss).Men det kan ju vara bra att ha nån dag.

Hoppas att ni har en bra sommar och att ni njuter av er ledighet och det fina vädret.
Tack för titten!
Kram

tisdag 5 juli 2011

Fler födelsedagskort.....

Jag har ju i förra inlägget visat er alla fin kort som jag fick från födelsedagskedjan.jag fick även några andra superfin kort på min födelsedag som inte hör till kedjan.Idag tänkte jag visa er 2 av dem:
Det här fick jag ifrån Lena Be.
Och det här fick jag av min mycket goa vän Mona-Lisa som har blivit som en själsfrände för mig.Det känns verkligen som om vi har känt varandra i hela livet fast vi "bara" känt varnadra i några år.

Supertack till er båda för de otroligt fina skapelserna och ni ska veta att värmde i mitt hjärta.

Igår så skickade jag iväg  yngste sonen till Östersund på fotbollscup.Så det känns lite tomt här hemma.
Men vädret är iallafall bättre nu igen så jag ska väl inte klaga.
Hoppas att ni mår gott och verkligen njuter av sommaren och semestern.

Sommarkramar till er!