tisdag 26 juli 2011

Snart myndig.......

För en tid sedan så var vi bjudna på dop.Det var en av mina bästa vänner som skulle döpa sin lilla dotter Maja. Så vi tog en tur ner till Härnösand en ljuvligt fin och varm sommardag i juli.Jag gjorde detta kortet till den lilla tösen.
Idag har vi firat älste sonen som fyllt 17 år.Tänk att det redan gått 17 år sedan han föddes.Det känns inte alls som så utan åren har gått så himla fort.Så jag måste verkligen passa på att verkligen "bestämma "över honom nu för nästa år när han blir myndig så är det kört.Då har mamma ingen talan längre om man frågar honom iallafall.Själv anser jag att så länge de bor hemma under mammas tak så har  jag faktiskt en del att säga till om eller hur???

På torsdag så ska jag åka till min mycket goda pysselvänner Mona-Lisa och Elisabet i Nordmaling och pyssla hela dagen.det ska bli hur kul som helst.Har inte träffat dem på länge så jag känner att det dax för lite pyssel och en hel del prat och skratt.kommer säkert att ha ont i skrattmusklerna på fredag men det är det absolut värt.Jag längtar supermycket.

Nu ska jag gå och äta en bit smörgåstårta till så ni får ha det så gott så länge.och njut av det underbara sommarvädret.

Tack för titten!

Kram

4 kommentarer:

 1. Vilket jättefint dopkort du har gjort!
  Kan tänka mig att dom som fick det tyckte mycket om det.
  Hoppas att din son får en toppen bra födelsedag.

  SvaraRadera
 2. Åh vilket underbart kort, superfint!! :)
  Hoppas du har det jättetrevligt och roligt i dag hos tjejerna i Normaling, om du inte åkt redan så ta en hälsning med till dom från mig. :)
  Ha det bäst vännen.
  Kramar från Lena

  SvaraRadera
 3. Så underbart fint kort och det är dom alltid hos dig.
  Du är väldigt duktig på att skapa.

  Kul med pysselträff och få skapa och prata.

  Gott med smörgåstårta.

  Ha det bra.

  Kram från maud

  SvaraRadera
 4. Nu har jag "snokat" igenom nästan hela bloggen... vilka fina kort!!! Men jag sitter här och funderar på "doilysarna" runt dina bilder, så fina. Klurar på om dom är virkade, eller?

  Ha det så bra!!

  SvaraRadera