lördag 25 maj 2013

Äntligen lite värme.....

Så har vi nu då äntligen fått lite värme. Jag går till jobbet och längtar till semestern i det fina vädret. Fast jag vet att det är ganska länge kvar men den som spar..... han har, eller hur det nu var. Ska blir riktigt skönt att i år få riktigt semester i hela 5 veckor. De 2 senaste åren har jag varit ledig 1 vecka per år så i år ska jag njuta. Jag känner också att min kropp behöver lite vila för jag känner mig ganska sliten nu efter en intensiv vinter. Jag har aldrig upplevt en vinter som varit så lång som i år på många sett.

Yngste sonen har nyss kommit hem från sin klassresa till Barcelona så nu är familjen samlad igen.

Jag håller som bäst på att förbereda för att äldste sonen ska ta studenten och den yngre sonen ska gå ut nian. Och det ska vi ju såklart fira.

För en tid sedan så fick jag en kortbeställning. Det var min svärmors bekant som fyllde 90 år. Så här blev det.
Ha en fortsatt bra helg och hoppas att fina vädret håller i sig.

Kram Catharina

torsdag 9 maj 2013

Regnet det öser ner......

Här regnar det har så gjort till och från mest hela dagen. Hoppas verkligen att vädret är bättre i morgon då sonens fotbollslag har seriepremiär. Och det är jag som ska ha hand om fikaförsäljningen och det är inte kul att stå ute i regnet och sälja. 

Jag känner mig lite trött och sliten idag för jag har haft övernattning med barnen på mitt jobb. Det blev förvisso en mycket lugn kväll men jag har inte sovit så bra, så det blir nog en tidig kväll ikväll.

För en tid sedan fyllde äldste sonens flickvän år och till henne gjorde detta kortet och eftersom jag vet att hon gillar vitagestil så gjorde jag kortet i den stilen.
Ha en fortsatt bra dag och att ni slipper få regn på er.

Kram Catharina

torsdag 2 maj 2013

Jag lever......
Ja , jag lever. Min inspiration för bloggen har varit lite låg när andra saker har känts viktigare i livet. När jobbet har  lugnat ner sig något och livet känns lite lättare i allmänhet så har lusten för bloggen och att pyssla kommit tillbaka. Min pyssellust har verkligen legat på sparlåga men nu har lusten infunnit sig igen.

Mycket men ändå inget har hänt sedan sist. jag har gjort några kortt till beställningar och några egna som jag har gett bort till olika födelsedagar och sånt.

För en tid sedan så fyllde min mans bästa vän 50 år och till honom gjorde jag detta kort. Att sätta ett svart lok på framsidan föll sig naturligt eftersom deras rock-a-billy band heter "Long black train".
Papperen som jag använt är från är pion designs serie" till far". Annars ganska barskrapat med dekorationer. Tycker det är ganska svårt att göra kort till just män eftersom de inte gillar så mycker blommor och bling.

Ha det nu så gott så hörs vi snart igen!

Karm Catharina