söndag 22 april 2012

Så var helgen snart slut igen. Helgen har varit lugn. igår så var jag in till stan en sväng på kvällen eftersom min make och älste son skulle lira på ett café. Jag har nu också bokat och betalt för min älste sons resa som han ska göra tillsammans med en kompis i sommar. De ska åka till franska rivieran, närmare bestämt till Nice i ett par dar. Min yngre son åker ju med sitt fotbollslag till Göteborg isommar också. Men själv så stannar jag nog hemma. Jag kommer nog bara att vara ledig ett par strödagar ,annars så jobbar jag nog hela sommaren.

På tisdag åker jag till Karlstad på kurs i 2 dagar. Jag hoppas verkligen att jag ska hinna göra ett besök hos ljuva änglar och deras butik. Men vi får se om det finns tid till det men jag hoppas verkligen för det skulle vara roligt. Jag har hört att det ska vara en jätte mysig affär.

För en tid sedan så fick jag en beställning på ett kort som min arbetskompis beställt. Det skulle vara till en 40- åring. Här ser ni resultatet. Beställaren blev verkligen supernöjd med kortet.
Tack för titten och ha det så gott!

Kram Catharina

onsdag 11 april 2012

Jag brukar alltid skicka några påskkort men iår blev det bara ett enda ett som jag fick iväg. Men det blev ju påsk iallafall så det så. Att göra påskkort rationalliserade jag helt enkelt bort då jag höll på för fullt med övrig kort tillverkning som skulle vara till försäljning och därför  räckte inte min ork till för att tillverka  påskkort.

I morgon bitti så väntar jag hem min älste son som har varit 2 dagar i Stockholm. Så jag ska hämta honom vid bussen kl 6 i morgon bitti. Hur ska jag orka komma mig upp tills dess tro ;)
Jag som är så morgontrött emn vad gör man inte för sina barn.

Här får ni se hur påskkortet såg ut.
Nu ska jag gå och förbereda middagen tills maken kommer hem.

Tack för titten och Ha det så gott så länge!

Kram Catharina

torsdag 5 april 2012

Glad påsk......

Så kommer jag äntligen med ett inlägg igen.Denna gång mest för att önska er glad påsk. jag passar förstås också på att visa er ett av alla de kort som jag gjort den senaste tiden. Detta kort är gjort av papper från den senaste serien av pion design med temat "Till mor" .Jag valde att göra ett vanligt grattis kort och inte nödvändigtsvis ett morsdags kort.
Ha nu en lugn och skön påskhelg, det ska jag iallafall ha.

Kram Catharina